Op woensdag 24 april  presenteren alle eindexamenkandidaten met een kunstvak, handvaardigheid, beeldende vorming of muziek, hun werken op een kunstexpositie in de aula van het Sint-Maartenscollege.

Als onderdeel van het eindexamen beeldend richten de leerlingen de tentoonstelling zelf in. Zij hebben de afgelopen maanden gewerkt aan allerlei (digitale) tekeningen, schilderijen, beeldhouwwerken en andere 3D-objecten van uiteenlopende materialen. Aan de hand van verschillende thema’s, zoals ‘kunst en leven’ en ‘in actie!’, hebben de leerlingen hun eigen beeldende uiting gemaakt.

De examenleerlingen muziek hebben met ondersteuning van de schoolband veel geoefend en zullen het resultaat van hun harde werk presenteren. Daarnaast zal de brugklasband een muzikale bijdrage leveren.
De prachtige expositie is een eervolle manier voor de eindexamenkandidaten om de kunstlessen op school af te sluiten. Hun geweldige werk verdient aandacht en zo kunnen zij met trots terugkijken op hun creatieve ontwikkeling en de mooie eindresultaten. Het belooft een gezellige, talentvolle verzameling van creativiteit te worden.

Op woensdagavond 24 april om 18.30 uur gaan de deuren open. Om 19.00 uur wordt de avond officieel geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerden een eerste blik werpen op al het moois en genieten van de muziek. Om 20.00 uur zal er een afsluitend woord zijn.

Affiche Maartenscollege 2