Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij

GroenLinks Leidschendam VoorburgNog nooit was de lokale politieke partij GroenLinks in Leidschendam-Voorburg zo groot.

Marc Wetering van Rijswijkse Belang rechts overhandigt Ger Bulder bijdrage voor Strandwalfestival bij boekenmarkt van Rotary RijswijkDe tweedehands boekenmarkt in Rijswijk heeft in de maand september €1556,- opgebracht.

200923 ondertekening samenwerkingsovereenkomst Mentaal LokaalDe Wassenaarse Huisartsenvereniging, Indigo Parnassia en de gemeente Wassenaar tekenden vorige week de samenwerkingsovereenkomst ‘Mentaal Lokaal Wassenaar’.

MondmaskerBurgemeester Jan van Zanen van Den Haag roept de inwoners van zijn gemeente op om mondkapjes te dragen in voor het publiek toegankelijke binnenruimtes. 

coronavirus 4914028 1920Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus, zoals bekendgemaakt op de persconferentie van het kabinet op 28 september.

E bike Christian Bucad FlickrDe brand in de garage aan de Wickelaan in Leidschendam blijkt te zijn ontstaan door een elektrische oplader.

pvdablzwDe PvdA-afdeling Wassenaar sprak zich zondag uit voor constructieve oppositie.

Buurtborrel Populierendreef Burendag 1Op de Populierendreef in de Voorburgse wijk Essesteijn werd afgelopen zaterdag een buurtborrel gehouden.

Abri Oosteinde VernieldVandalen hebben tussen vrijdagavond en zaterdagochtend de ruiten aan gruzelementen geslagen van een abri op het Oosteinde in Voorburg.

Mall of the NetherlandsEen aantal winkels vierde zaterdag hun feestelijke opening in The Mall of the Netherlands in Leidschendam.

waterballetDe wedstrijd van Cartouche JE3 (Voorburg) tegen De Kieviten (wassenaar) werd zaterdagochtend helaas gestaakt vanwege de regenval.

VEO wedstrijd 2609 8435Afgelopen zaterdag stonden OVVO en de Voorburgse korfbalclub VEO tegenover elkaar in Maarssen.

Op donderdag 1 oktober is er weer een aflevering van het radioprogramma Microfoon Open. Ditmaal is de gastpresentator Bart Eleveld, VVD-gemeenteraadslid in Leidschendam-Voorburg.

Bart studeerde commerciële en bedrijfseconomie en is in het dagelijks leven werkzaam als docent economie bij het MBO Rijnland aan het Fluitpolderplein in Leidschendam.

Bart heeft beloofd dat het in elk geval een gevarieerd muzikaal uurtje zal worden. Dus mis het niet: Microfoon Open op donderdag 1 oktober, live tussen 21.00 en 22.00 uur.

gblv burendag schoon LVOp Burendag heeft de fractie Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg op uitnodiging van Fenomeen Bovenveen de handen uit de mouwen gestoken.

Burendag Bovenveen 2020 1Burendag werd dit jaar vanwege corona iets soberder gevierd dan voorgaande jaren in Leidschendam-Voorburg.

Op zondag 4 oktober om 13:05 uur komt Marius naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Jammer genoeg’ te laten horen. Marius is een nieuwe naam in de muziekwereld. Dat klopt, maar Marius zingt al langer; dat deed hij echter onder een andere naam.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures