Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
afbeelding demonstratie2De politie toont dinsdag 14 juli beelden van relschoppers naar aanleiding van de ongeregeldheden die op zondag 21 juni plaatsvonden na de verboden demonstratie op het Malieveld. De relschoppers krijgen de kans om zich voor dinsdag 14 juli op een politiebureau te melden. Wie zich zelf meldt, komt niet op tv.

Op dinsdag 14 juli is de laatste raadsvergadering van de gemeente Wassenaar voor de zomervakantie. De vergadering begint om 19.30 uur en is live te volgen via Midvliet FM.
Politie LogoEen reisbureau aan de Hoefkade in Den Haag werd vrijdagochtend 10 juli beschoten. De politie is op zoek naar getuigen. Vrijdagochtend rond 01.00 uur kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen dat bewoners harde knallen hoorden. Toen agenten naar de opgegeven locatie gingen, signaleerden zij dat er op een reisbureau aan de Hoefkade was geschoten. Niemand raakte gewond.

SteekmesEen 15-jarige jongen raakte op donderdagavond 9 juli gewond bij een steekincident op de Limastraat in Den Haag. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een 14-jarige jongen uit Rijswijk is door de politie inmiddels aangehouden, zijn betrokkenheid wordt onderzocht. De politie is op zoek naar getuigen die het incident mogelijk hebben zien gebeuren of meer weten.

BrandstichtingDe politie doet onderzoek naar twee autobranden in de omgeving Laak in Den Haag. Donderdag 9 juli rond 22.50 uur stond op het Trekvlietplein een auto in brand. De nacht ervoor werd rond 02:00 uur een autobrand aan de Haverschmidtstraat gemeld. In beide gevallen vermoedt de politie brandstichting.

TractorActievoerende boeren hebben vrijdagmiddag gedemonstreerd bij supermarktbranchevereniging Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) aan de Overgoo in Leidschendam. Dat meldt Omroep West. Boerenactiegroep Agractie stuurde vrijdag een brief aan het CBL, waarin de groep pleit voor een verhoging van de prijs van zuivel.

JustitieDe twee ex-wethouders van Den Haag bij wie in oktober zowel thuis als op de werkplek invallen werden gedaan, worden onder meer verdacht van deelname aan criminele organisaties. Het betreft de ex-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui van Groep de Mos / Hart voor Den Haag.

Het populaire verzoekplatenprogramma Muziekboeket van Midvliet FM wordt vanaf zondag 19 juli weer rechtstreeks uitgezonden vanuit de studio van Midvliet aan de Damlaan in Leidschendam. Het programma is vanwege het coronavirus de afgelopen 17 weken noodgedwongen wekelijks opgenomen in de thuisstudio van presentator Pieter Kuipers.

directeurGerard Hendriks wordt per 1 september 2020 directeur-bestuurder van de Bibliotheek aan de Vliet. Hij volgt hiermee Harm Smit op die met vervroegd pensioen gaat.

tunnel1Op 8 juli is de laatste hand gelegd aan de muurschildering in de tunnel Kniplaan/Veurseweg in Voorschoten. Eind juni was de schildering in de tunnel aan de Raaphorstlaan/Houtlaan in Wassenaar klaar. De kleurrijke schilderingen zijn aangebracht door GOMAD graffix street artists in opdracht van de Landschapstafel Duin Horst & Weide. Op deze manier is de fietsroute van Zoetermeer naar zee aantrekkelijker gemaakt.

concert‘Het geeft een beetje een Oerol-gevoel’… Zo verwoordde een van de bezoekers van het Klassiek in Huygens’ Hofwijck-concert in Voorburg de sfeer van het eerste concert dat Theater Ludens en Huygens’ Hofwijck samen organiseerden.

logo woejVanaf dinsdag 7 juli is bus 47 weer deels gaan rijden tussen Leidschendam-Zuid en Duivenvoorde. Dit houdt in dat er een aangepast rooster geldt. Op dinsdag en vrijdag rijdt de bus 4 rondes per dag. 

Bibliotheek aan de VlietVoor de Bibliotheek aan de Vliet was 2019 een historisch jaar. De bibliotheek bestond 100 jaar maar men keek vooral naar de toekomst.

artistimpressie fietsviaductSinds donderdag 9 juli is het Jan Linzelviaduct bij Ypenburg, over de A4, geopend voor fietsers. Hierdoor is het een stuk makkelijker om van Delft naar de binnenstad van Den Haag te fietsen. Ook voor inwoners van Leidschendam-Voorburg biedt deze fietsroute nieuwe mogelijkheden.

politieautoIn de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juli is rond 02.30 uur een voertuig van de weg geraakt op de Kostverlorenweg in Leidschendam. De auto belandde op z'n kop in de sloot naast de weg.

groenlinksvoorschotenZaterdag 11 juli houdt GroenLinks Voorschoten een opruimactie in de Vlietwijk. Een groep vrijwilligers gaat zwerfval opruimen in de wijk en raadsleden zijn aanwezig om in gesprek te gaan over onderwerpen die bewoners naar voren kunnen brengen.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures