Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren, wilt u verduurzamen maar weet u niet hoe? Neem dan deel aan de gratis workshop Verduurzaming VvE’s op vrijdag 25 oktober.

In het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in Rotterdam leert u onder meer waar u kunt beginnen met verduurzamen, welke uitdagingen en kansen er zijn en hoe u draagvlak creëert in uw VvE. Aanmelden kan tot en met dinsdag 22 oktober: https://www.lv.nl/frm.lv.nl/aanmelden-workshop-vve/startpagina.

Programma 
Tijdens deze workshop geven een energieadviseur, gespecialiseerd in VvE’s, en een VvE-beheerkantoor praktische adviezen over hoe u uw pand kunt verduurzamen. Van 9:30 tot 15:30 uur bent u welkom in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, Directiekade 2 in Rotterdam. Dit is een grote showroom met de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaam bouwen en duurzaam wonen.

Het programma ziet er als volgt uit:
09:30 uur Welkom en introducties

10:15 uur Basiskennis VvE’s

11:00 uur VvE’s Gemeente Leidschendam-Voorburg – de uitdagingen en mogelijkheden van verduurzaming

12:15 uur Lunch

13:00 uur Rondleiding ICDuBo

14:15 uur Draagvlak creëren onder uw leden

15:00 uur Vraag en antwoord

15:30 uur Einde workshop

Tijdens de dag zijn koffie, thee en lunch verzorgd.

*Om zoveel mogelijk VvE’s de kans te geven deze dag bij te wonen, wordt u verzocht maximaal één persoon per VvE aan te melden. Als iemand van uw VvE in het verleden heeft deelgenomen aan deze workshop kan het zijn dat er voorrang wordt geg3even aan andere VvE’s.


Door: Peter van der Aar.
Bron: gemeentelijke website lv.nl.