Eddie Fedder, de zanger van de band Pearl Jam kan weer zingen dankzij de behandeling van de Voorburgse KNO-arts Marco Franken.
Twee nieuwe woontorens in de Haagsche wijk de Binckhorst moeten van de rechter lager gebouwd worden.
In een speeltuin in de wijk Bovenveen in Voorburg werd een flink mes gevonden. Ook werden er op deze plek 2 tieners gearresteerd.
Sinds kort heeft de VVD in Leidschendam-Voorburg een nieuwe fractievoorzitter in de persoon van Sabrina van den Heuvel.
In deze aflevering:
- Uitdroging in verband met maag en darmklachten kunnen voorkomen worden met een senioren check
- Een waarschuwing voor eigenaren die hun huisdieren rauw vlees te eten geven in verband met resistente bacteriën.

Het plan voor de bouw van ruim 200 recreatiewoningen in Vlietland is plotseling weer heel actueel. Het vernieuwde plan leidt tot veel verzet onder bewoners.
In september vindt in Voorburg weer het jaarlijkse Huygens Festival plaats. De voorbereidingen ervan zijn al in volle gang, bijvoorbeeld met de artiestenplanning.
In de zomer kan het in Huize Swaensteijn ontzettend warm zijn. Veel raadsleden zijn blij dat het zomerreces is aangebroken. Maar hoe lang Huize Swaensteijn nog als vergaderzaal zal dienen is onzeker.
Ze hadden er lang op moeten wachten, maar woensdagmorgen mochten ze in alle vroegte dan toch van start gaan: de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse.
In deze aflevering:
- Vakantie tips

Vanaf vrijdag 15 juli is het weer tijd voor de Stompwijkse Paardendagen. Wat er allemaal op het feestterein zal gebeuren horen we van Conny Oliehoek van Harddraverijvereniging Nooit Gedacht.
Hoe beheersen we de grote berg plastic afval en hoe voorkomen we dat het schade aandoet voor ons milieu en onze gezondheid? We spraken erover met Christa Caspers en Aak Geers van de Corsair Group.
Sommige onderwerpen blijven in het nieuws terugkeren, een goed voorbeeld hiervan is het plan voor de bouw van vakantiewoningen op het recreatiegebied Vlietland.
De nieuwe gemeenteraad is inmiddels alweer enkele maanden aan de slag. Hoe is het om als nieuw gemeenteraadslid actief te zijn? We vroegen het aan Lieke Muller, een nieuw gezicht voor het CDA.
De nieuwe wethoudersploeg is alweer enkele weken onderweg. In Midvliet Actueel maken we kennis de nieuwe wethouders, Dit keer zijn Bianca Bremer (GBLV) en Philip van Veller (VVD) te gast.