Rolien van Groeningen van schoonmaakbedrijf KSV Facilitair is uitgekozen tot ondernemer van het jaar in de regio Haaglanden. We spraken haar in Midvliet Actueel.
Het openbaar vervoer had het als gevolg van de coronacrisis lange tijd heel moeilijk, maar gelukkig keren er nu weer betere tijden aan.
Roken onder scholieren is nog steeds een probleem, vooral door de opkomst van het vapen. Scholen willen er samen met gemeenten en gezondheidsinstelling alles aan doen om dit zoveel mogelijk te gaan.
Het lifestyle en glossy magazine Leven voor de regio Den Haag bestaat alweer 15 jaar. En daarom is een speciale lustrum wintereditie uitgebracht.
Woensdag in de vroege ochtend botsten twee trams van de HTM vlak bij de Mall of the Netherlands op elkaar. Het incident leidde tot veel schade en oponthoud, maar er vielen gelukkig geen gewonden.
Ook vanavond nog wat aandacht voor de cultuur in de uitzending. Paul Beijerling uit Voorburg is al 45 jaar actief achter de schermen van jazz-concerten en -evenementen.
De grote actieweek Sintvoorieder1 van Omroep West kent dit jaar ook een ware rijdende attractie. Vandaag reed er een speciale pakjestram door Den Haag en Voorburg.
Het klimaat en duurzaamheid waren ook tijdens de verkiezingscampagne een belangrijk thema. Ook op lokaal niveau kunnen we nog genoeg doen op het gebied van klimaat en duurzaamheid.
Sinterklaas en zijn Pieten verzamelen samen heel veel pakjes om te bezorgen. Daar is nu een groot pakhuis voor nodig. En dat grote pakhuis is te vinden aan de Appelgaarde in Voorburg.
Vlak voor de sluiting van de stembureaus peilden we de stemming op de stembureaus basisschool St. Maarten in Voorburg en de Blauwe Tram in Leidschendam.
Het is de dag van de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen. Voordat we allemaal naar de stembus kunnen moet er vooraf heel wat gebeuren. En ook op de dag zelf is het een enorme organisatie.
De actie Sintvoorieder1 leidt ook weer tot allerlei mooie acties, zoals een benefietavond op vrijdag 17 november in zwembad De Fluit in Leidschendam.
Na de intocht van de Sint gaat er maandag een actieweek van start. Dat heeft allemaal met pakjes te maken.
Nog een paar nachtjes slapen en het is eindelijk zo ver, de aankomst van de Sint. Dat betekent zaterdag weer een heel groot feest in het centrum van zowel Leidschendam als Voorburg.
De spreiding van asielzoekers en vluchtelingen onder gemeenten blijft een groot probleem. In Leidschendam-Voorburg is al een groep Oekraiense ontheemden ondergebracht.