In park Sonnenburgh aan het Westeinde in Voorburg hebben medewerkers van Stadsbeheer West snoeiwerkzaamheden uitgevoerd aan de bomen.
De politie trof maandagavond 25 januari chemische stoffen aan in een auto aan de Dr. H. Colijnlaan in Den Haag.
De Rotterdamsebaan gaat op 12 februari officieel open voor verkeer.
[VIDEO] De jongste Jeugd (E jeugd) van hockeyclub Cartouche traint vanaf vorige week woensdag weer. Ze trainen van 14.30 tot 16.30 uur op twee velden.
Alle woningeigenaren van Wassenaar die nog geen gebruik hebben gemaakt van de energieactie krijgen deze week een brief in de bus.
De politie in Wassenaar heeft zondagnacht drie fietsen aangetroffen. Zij wil nu graag de herkomst weten. Mogelijk zijn de fietsen gestolen.
Woej gaat ouderen van 90 jaar en ouder gratis vervoeren naar het ADO-stadion. De huisartsen in Leidschendam-Voorburg zijn inmiddels begonnen met het uitnodigen van de 90+ers voor de corona-vaccinatie.
Darter Jeffrey de Zwaan is druk bezig met het voorbereiden van zijn reis naar Engeland. Daar vindt komend weekend in de stad Milton Keynes het darttoernooi The Masters plaats.
Het Rijswijkse Strandwalfestival gaat dit jaar niet door. Reden hiervoor is de aanhoudende coronapandemie. De organisatie heeft het festival nu naar 2022 getild.
Tegen een Haagse billenknijper is afgelopen maandag TBS geëist. De man maakte enkele maanden lang tramlijn 2 onveilig.
[VIDEO] Ook maandagavond was het onrustig in de Haagse Schilderswijk. Er werden brandjes gesticht en vuurwerk afgestoken. Dat meldt Omroep West. 
Voetbalvereniging Sport en Vriendschap uit Leidschendam heeft het trieste bericht ontvangen dat oud voorzitter en erelid Sjoerd Koster zondag 24 januari is overleden.
De Mall of the Netherlands krijgt een echte ouderwetse spellenhal. Gamestate heeft al filialen in zeven Nederlandse steden en opent een toonaangevend etablissement in Leidschendam.
Patrick van Pruijssen wordt voor komend jubileumseizoen aangesteld als Technisch Coördinator(TC) bovenbouw bij de Leidschendamse voetbalclub RKAVV.
De brandweer is zondagavond uitgerukt wegens een schoorsteenbrand in Leidschendam.
[VIDEO] Rond het Hobbemaplein hebben zich zondagavond ongeregeldheden voorgedaan na een oproep om te demonstreren op Facebook.
Een 35-jarige Hagenaar is zondagmiddag van de weg gehaald in Wassenaar. De man werd voor de derde maal op de weg aangetroffen zonder rijbewijs. De politie vorderde daarom zijn voertuig in.
Ook dit weekend was het weer te druk in duinrecreatiegebied Meijendel. De politie liet zondag vroeg op de middag een waarschuwing uitgaan weg te blijven.
Het ‘s Gravendreef College (met vestigingen in Leidschendam en Leidschenveen) verzorgde op zaterdag 23 januari een spetterende liveshow voor groep 7 en 8 leerlingen.
In de commissievergadering van Leidschendam-Voorburg sprak GroenLinks raadslid Natalie van Weers de zorg uit dat de voorgenomen kostenbesparende maatregelen, wachtlijsten en daarmee verergering van de klachten in de jeugdzorg zouden veroorzaken.
Donderdag 21 januari was het de dag van de knuffel.
"Knikkebollend zit ik genietend van de zon in ons voortuintje.
Een vrouw in Den Haag werd vrijdagmiddag 22 januari rond 16.30 uur slachtoffer van een woningoverval.
In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Daar heeft de Tweede Kamer mee ingestemd.
Op 29, 30 en 31 januari is het de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland en Sovon. Telt u dit jaar ook (weer) mee?
De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag na een levensgevaarlijke rit door Den Haag een man aangehouden.
[Video] Duindigt ligt in deze lockdown al geruime tijd stil. De afgelopen jaren maakte de renbaan al moeilijke tijden door zonder inkomsten.
In een woning aan de Dr. Lelykade in Den Haag troffen agenten donderdagavond 21 januari rond 19.30 uur een gewonde man aan die slachtoffer is geworden van een steekincident.
In Leidschendam is de aanleg van een tweerichtingenfietspad langs de Burgemeester Banninglaan deze week gestart.

Aanleg tweerichtingenfietspad 02
Aanleg tweerichtingenfietspad 03
Aanleg tweerichtingenfietspad 04
Aanleg tweerichtingenfietspad 05
De Haagse rapgroep De Kraaien, bekend van de Nederlandse hit “Ik Vind Je Lekker”, bracht op 22 januari de nieuwste single 'Scheveningen' uit.