De brandweer werd zaterdagmorgen gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Houtduiflaan in Leidschendam.
Ondanks de versoepelingen van de maatregelingen, konden de Vlietdagen dit jaar niet zo groots kunnen plaatsvinden zoals in eerdere edities wel het geval was.
De Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september was ook in Leidschendam-Voorburg een succes.
In een tijd van sociaal en economisch herstel kiest het college van burgemeester en wethouders er in de Programmabegroting 2022-2025 nadrukkelijk voor om geen zaken ‘stuk te bezuinigen’.
Om mee te kunnen doen in de klas en nieuwe vriendjes te maken is het belangrijk dat kinderen snel Nederlands leren. Om kinderen daarbij te helpen zijn er speciale schakelklassen.
Wie dit weekend van of naar Den Haag wil, kan niet over de Utrechtsebaan rijden.
Koorzangers, zowel sopranen, alten als tenoren en bassen, kunnen kennismaken met een grootschalig koorproject: Jerusalem Passion, The New Experience.
Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn.
Zaterdag en zondag, 25 en 26 september, vindt het Egelweekend plaats.
Op woensdagavond 22 september is het boek 'Tadese' uitgekomen.
Muzikale jeugd liet zich op het Muziekpodium Talentenloods op donderdag 23 september  in Theater Ludens van hun beste kant zien en horen.
Onlangs heeft 'Puur Vis' in Leidschendam een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.
Op dinsdag 5 oktober is er om 20.00 uur in de Kruisheuvelkerk, Burg. Roeringlaan 6 te Leidschendam een bijeenkomst met koffie en drankje.
In het kader van burgerparticipatie wil D66-raadslid Mahjoub Mathlouti kinderen en jongeren hierbij betrekken
Return of the Legend: Sportsignaal gaat in het weekend van 25 en 26 september weer van start bij Den Haag FM en Midvliet FM.
Tijdens de Vlietdagen op zaterdag 25 en zondag 26 september is de tuin van Hofwijck gratis toegankelijk voor bezoekers.
De maandelijkse lunchconcerten in de Voorburgse Koningkerk gaan weer van start. Het nieuwe seizoen 2021-2022 opent met een feestelijk pianoconcert door Andrew Wright.
Talenten Aan Zee, het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van YMCA en Popagenda Scheveningen, wordt als gevolg van de huidige corona-omstandigheden uitgesmeerd over meerdere maanden van dit jaar.
Al 18 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers: Splendid!
Donderdagavond 23 september kon iedereen meegenieten van muzikaal talent! Omroep Midvliet verzorgde de uitzending van Talentenloods vanuit Theater Ludens. 
Bij een steekpartij in een tehuis voor moeilijk opvoedbare jongeren is donderdagavond een gewonde gevallen, dat meldt calamiteitenwebsite Regio15.
Donderdagmorgen werd er onder het tunneltje van de N206 ter hoogte van Stompwijk een hoeveelheid gedumpte vaten aangetroffen met een onbekende vloeistof daarin.
Nederland gaat weer een beetje open. Hoewel de coronazorg nog steeds veel van de zorg vraagt, wordt in HMC gelukkig ook steeds weer meer mogelijk.
Om de kans op wateroverlast door hevige buien en hittestress bij heet zomers weer te verminderen, is actie nodig. Daarom stelt de gemeente Leidschendam-Voorburg het Water- en Rioleringsplan 2022-2027 op.
Net als voorgaande jaren organiseren NOC*NSF en sportbonden samen de ‘Week van de Scheidsrechter’. Hét moment waarop de sportwereld alle scheidsrechters, juryleden en andere officials massaal bedankt voor hun inzet.
Snel weer grip op de financiële situatie door een aanvulling op de schuldenaanpak. Dat wil de gemeente Leidschendam-Voorburg bereiken door schulden van inwoners over te nemen en om te zetten in een lening.
Een traumahelikopter is donderdagochtend 23 september opgeroepen voor een incident in een woning aan 'Hert in Leidschendam.
Donderdagavond 23 september om 19.30 uur kan iedereen meegenieten van muzikaal talent! Omroep Midvliet verzorgt de livestream-uitzending in Theater Ludens.
Interesse in nieuws en media? Dan heeft Omroep Midvliet de aller-leukste uitdaging voor je als nieuwsredacteur.
Inwoners van Leidschendam-Voorburg die hun woning levensloopbestendiger willen maken, kunnen hiervoor een lening aanvragen bij de gemeente.