Cricketclub VCC uit Voorburg heeft zaterdag 19 juni in de tiende speelronde van de Topklasse cricket de thuiswedstrijd tegen Excelsior '20 verloren. 
Ruud Brood zal ook komend seizoen hoofdtrainer van ADO Den Haag zijn, dat is te lezen op de website van het AD.
De voorbereidingen op de werkzaamheden op de Utrechtsebaan (A12) bij Den Haag zijn vanaf vrijdagavond 18 juni om 22:00 uur gestart.
Onlangs opende Ekam Yoga op de Prins Hendriklaan in Leidschendam haar deuren.
Afgelopen twee weken zijn er zes veroordeelden aangehouden door het EVA-Team van de Politie Eenheid Den Haag.
In de vroege ochtend van zaterdag 19 juni heeft er een steekincident plaatsgevonden in de Wenckebachstraat in Den Haag.
Arjan Louwen (35) uit Leidschendam mag zichzelf doctor in de archeologie noemen.
Midden in de coronacrisis wist Museum Swaensteyn in Voorburg voor weinig geld een imposant winterlandschap van de Voorburgse schilder Barend Brouwer te verwerven.
Op vrijdag 18 juni zijn er meerdere snelheidscontroles gehouden door de basisteam politie Leidschendam-Voorburg.
Op warme zomerse dagen introduceert HTM de Strandexpress Scheveningen Strand, te beginnen op zondag 20 juni.
D66 Leidschendam-Voorburg heeft twee kandidaten gepresenteerd voor het lijsttrekkerschap van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
Afgelopen nacht is raakte in de bocht van het Wilsveen in Leidschendam richting de Voorweg een auto te water.
Astrid van Eekelen is tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Netwerk VVD Leidschendam-Voorburg gekozen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.
Woensdagavond is bij het illegaal opendraaien van dertien brandkranen in Den Haag een miljoen liter water verloren gegaan.
Vorig jaar en begin dit jaar waren de bibliotheken helaas lange tijd gesloten voor bezoekers vanwege de coronamaatregelen. Nu de bibliotheken weer open zijn, is het tijd om de trouwe leden te bedanken.
Al geruime tijd zijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg buurtpreventieteams actief. Buurtpreventieteams zijn belangrijke ‘oren en ogen’ van de wijk, ze lopen regelmatig door de wijk en kijken wat hen opvalt.
Tegenover het Maartenscollege in Voorburg heeft woensdag rond middernacht een bestelbusje in brand gestaan. 
Cliënten in Leidschendam-Voorburg raken steeds tevredener over de diensten, de kwaliteit en het effect van maatschappelijke hulpverlening.
Basisschool Pius X, de peuterzaal en de buitenschoolse opvang verhuizen begin juli van de Heeswijkstraat in Voorburg naar een tijdelijke locatie op de Oranje Nassaustraat in Voorburg.
Als de komende tien jaar 500.000 extra woningen in de Randstad worden bijgebouwd, zijn ambitieuze investeringen in het lightrailnetwerk van de toekomst noodzakelijk.
Naar aanleiding van de recente verkeersdrukte rond de Mall gaat de gemeente de luchtkwaliteit meten in de buurt van de drukste wegen naar de Mall.
De VVD heeft burgemeester Tigelaar middels raadsvragen gemaand paal en perk te stellen aan racegedrag in diverse wijken van Voorburg.
(VIDEO) In het park bij het Raadhuis in Wassenaar is dinsdagavond een lichaam gevonden. Dat meldt mediapartner Omroep West.
Op het Kouwenhof in Leidschendam zijn dinsdagmiddag twee jonge eendjes vast komen te zitten onder een bruggetje.
De politie heeft twee jongens van 17 jaar uit Voorburg aangehouden na een steekincident op zaterdag 12 juni in het Westbroekpark in  Den Haag.
Met een bijzondere Europese accreditatie heeft HMC een officiële toekenning gekregen dat in het HMC Traumacentrum de hoogst kwalitatieve zorg voor handchirurgie wordt geboden.
Woej heeft haar deuren grotendeels geopend. Medewerkers en vrijwilligers zijn de afgelopen weken hard aan de slag geweest met de openingsvoorbereidingen.
(VIDEO) Volkstuinencomplex De Groene Zoom in Leidschendam heeft sinds de coronabeperkingen te maken met een enorme aanloop.
Een opzienbarend konvooi maakte maandagavond de gang door de Sluis in het centrum van Leidschendam.
Het eerste vaatje nieuwe haring wordt dinsdag aangeboden aan de GGD. Het Nederlands Visbureau reikt de Hollandse Nieuwe uit aan voorzitter André Rouvoet bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag.