Afgelopen vrijdag organiseerden handbalvereniging EHC, korfbalvereniging VEO en honk- en softbalvereniging Catch gezamenlijk een Halloween spooktocht op Sportpark Westvliet.

Meer dan 150 kinderen van de verenigingen, samen met hun introducees, liepen mee in deze griezelige tocht rondom het sportpark.

Vrijwilligers van de drie verenigingen verzorgden verschillende spannende griezelacts langs de route, met als hoogtepunt een gigantisch spookhuis aan het einde van de tocht. Voor de jongste deelnemers was de route iets aangepast, zodat ook zij vol plezier konden meedoen. Er werd volop gegriezeld, gegild en geschrokken, maar na afloop keerde de lach snel terug met een drankje en een Halloween-snoepzakje voor alle deelnemers.

Dit jaar werd ervoor gekozen om de spooktocht iets eerder te organiseren vanwege de herfstvakantie, in plaats van op de gebruikelijke laatste vrijdag voor Halloween. De verenigingen zijn zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking, en hebben aangekondigd deze traditie de komende jaren voort te zetten.

foto spooktocht 2
foto spooktocht 1

Bron: HSV Catch communicatie
Door: Lisette Remmerswaal