Ter gelegenheid van het Huygens Festival was er voor de vierde keer een creatiewedstrijd georganiseerd.
Het Huygens Festival 2023 werd zondagmiddag 24 september afgesloten met een geweldig concert van het Constantijn Sinfonietta onder leiding van Ali Groen.
In de maand november zal het toneelstuk ‘On Golden Pond’ worden opgevoerd in het Amco theater op het Burgemeester Feithplein in Voorburg.
Het Huygens Festival 2023 heeft als thema ’dromen’. In totaal zijn er 25 optredens om sowieso bij weg te dromen of waar het thema dromen ook in de muziekkeuze is verwerkt.
"Op vol volume klinkt de tune van een James Bond film als ik met Tutje (*1) aankom bij de inrit van een ondergrondse garage.
Het is weer tijd voor de maandelijkse gratis rondleiding langs ons Romeins verleden van Forum Hadriani, park Arentsburgh.
Op dinsdagmiddag 3 oktober om 15.15 uur wordt de Barbietentoonstelling geopend door wethouder Marcel Belt in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie winkelcentrum Julianabaan in Voorburg.
Bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising Prins Bernhardlaan/Laan van nieuw Oosteinde zijn drie mensen gewond geraakt.
Op zondag 8 oktober is er in de Martinuskerk in Voorburg weer een Mariaconcert door het Parochiekoor Sint Maarten o.l.v. Jos Siebers en de sopraan Demelza van der Lans.
Op woensdagmiddag 20 september heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Rodelaan in Voorburg.
Niet alleen in Den Haag, maar ook in Voorburg, openen verschillende culturele instellingen de deuren tijdens de Museumnacht Den Haag 2023. 
In park Vreugd en Rust in Voorburg zijn de werkzaamheden voor het herstel van het park zichtbaar van start gegaan.