Vanaf dinsdagmiddag 6 december worden er weer volop kerstbomen aangeschaft nu Sinterklaas weer het land uit is.
Traditiegetrouw wordt er deze decembermaand weer een kerstboom geplaatst bij de Oude Kerk in Voorburg.
'Het was echt een hele, hele harde klap. Je hoort weleens knallen rond deze tijd van het jaar, maar dit klonk als een bom.'
Een geparkeerde bestelbus aan de Hofzichtlaan in Voorburg is in de nacht van dinsdag op woensdag zwaar beschadigd geraakt. Het is de tweede nacht dat het onrustig was in Voorburg.
"In september 2002 ben ik gestart met Drumschool Voorburg", aldus Paul Reijenga.
Op zaterdag 10 december verzorgt het seniorenkoor ‘Dicentoria’ een kerstconcert in de Verrezen Christus, Fonteijnenburghlaan 36, Voorburg.
De gemeente gaat samen met projectontwikkelaar REB Projects de Voorburgse zijde van station Mariahoeve herontwikkelen tot een hoogwaardig stationsgebied met woningbouw.
Sinterklaas en  de pieten waren op 30 november te gast bij de voetbalvereniging Forum Sport.
Op zondag 18 december geeft het Parochiekoor Sint Maarten onder leiding van dirigent-organist Jos Siebers weer haar jaarlijkse kerstconcert.
Op de kruising Rembrandtlaan en Prinses Margrietlaan in Voorburg botsten woensdag 23 november rond 12.15 uur een personenauto en een fietser.
Alle lichtjes stralen als op vrijdag 16 december om 17.00 uur de grote kerstboom bij de Oude Kerk in Huygenskwartier Voorburg ontstoken wordt.
Op woensdag 30 november gebeurde er een ongeval in de Albert Verweystraat in Voorburg.