In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 maart is de 58-jarige opzittende van een scootmobiel overleden nadat deze in Stompwijk te water was geraakt.
Een 17-jarige jongen uit Stompwijk wil een opleiding volgen bij mboRijnland in Leiden, maar de school ziet dat niet zitten.
Een primeur in Nederland: de allereerste Nederlandstalige film voor Disney+ is in de maak.
Op woensdag 8 maart vond er een feestelijke bijeenkomst plaats voor kopers van nieuwbouwproject De Westeinder in Stompwijk.
De schooltuinen van de Maerten van den Velde school in Stompwijk zijn dinsdag 7 maart feestelijk geopend door wethouder Marcel Belt.
De adviesraad Stompwijk had dinsdag 7 maart de primeur om nieuwe burgemeester Martijn Vroom te ontvangen in het Dorpspunt in Stompwijk.
Binnen de lijnen blijven valt soms niet mee. Gek genoeg kan dat ook alleen als er lijnen getrokken zijn.
Een mooie carnavalsoptocht door Gaandrië (Stompwijk).
Op maandag 20 februari van 19.00 tot 21.00 uur vindt er in Het Dorpspunt in Stompwijk een inloopbijeenkomst plaats over het project Bereikbaar Stompwijk.
Prins Ruud, Page Marian en Opper Lennert zijn er klaar voor, het Gaanders carnavals-feest kan los gaan.
Wethouder Astrid van Eekelen van gemeente Leidschendam-Voorburg en hoogheemraad Bas Knapp van het hoogheemraadschap van Rijnland... 
Het bestuur van Stompwijk ’92 organiseert, in samenwerking met nabestaanden, op 20 februari een herdenkingsbijeenkomst in het kader van “40 jaar na 20 februari 1983”.