Op zaterdag 4 november zijn ouders en kinderen tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom op de open dag van kinderdagverblijf Partou.

De locaties zijn: Burgemeester Roeringlaan 3 en kinderdagverblijf Partou Burgemeester Sweenslaan 2-4 in Leidschendam. Om de sfeer te proeven, even rustig rond te lopen en kennis te maken
met een aantal van de medewerkers.

Over Partou in Leidschendam
Bewegen, spelen en gezond bezig zijn staan voorop bij de gezellige kinderdagverblijven in Leidschendam. Hier kan je kind al z’n energie kwijt én nieuwe energie opdoen. De pedagogisch medewerkers zijn kampioen activiteiten verzinnen, waarmee de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en stapje voor stapje de wereld om zich heen ontdekken. Buitenspelen hoort daar natuurlijk ook bij. Dat wordt dan ook elke dag gedaan. Lekker rennen, fietsen en steeds weer iets nieuws ontdekken. Daar krijg je trek van. Daarom verzorgt Partou elke dag een gezonde, warme maaltijd. Zo ontdekken kinderen weer andere nieuwe smaken dan thuis en maakt Partou het ouders aan het einde van de dag wat gemakkelijker.

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht kinderopvang Partou.


Partou
Woensdag 27 september is er wijkcentrum 'Ons Tolhuis'een inloopbijeenkomst over de bouwplannen van De Bres.
Op zaterdag 23 september werd Burendag gevierd bij 'Ons Tolhuis' in Leidschendam.
De plannen voor recreatiewoningen in natuurgebied Vlietland blijven de gemoederen flink bezighouden. 
Sjoelen: veel Nederlanders, vooral 60-plussers zijn ermee opgegroeid. In het weekeinde, tijdens Oud en Nieuw, op verjaardagsfeestjes. kinderen en volwassenen hebben zich ermee vermaakt.
Het bouwplan voor jongerenappartementen aan de Vlietweg 3 in Leidschendam wordt toch aangepast.
De Vlietdagen op 15 en 16 september gaven glans aan het altijd al schitterende sluisgebied in Leidschendam.
Op 25 september start Avalex met het keuren en schoonmaken van de boven- en ondergrondse containers in Leidschendam.
Zaterdag 30 september bestaat Scouting Pius XII 65 jaar dit vieren we dan ook groots met onze leden, oud leden, vrienden en eigenlijk iedereen die scouting Pius XII een warm hart toe draagt.
Zaterdagmiddag 16 september waren er rond het sluisgebied weer veel activiteiten in het kader van de Vlietdagen 2023.
Zaterdag 16 septmber, op de tweede dag van de Vlietdagen, was het weer gezellig druk bij de Sluis en Damplein in Leidschendam. De terrassen zaten weer helemaal vol op deze dag.
Vrijdagavond 15 september zijn de Vlietdagen in Leidschendam geopend.