Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV

Vandaag op Midvliet tv

Wies Koppijn Krakepoot aflevering 2
Wies is een schrijfster, de partner van ons zeer gewaardeerde collega Bob van Huet die ons helaas begin dit jaar op 88 jarige leeftijd is ontvallen. Zij is geboren in Nederlands - Indie in 1939 en heeft veel meegemaakt, ellendige en ook hele mooie dingen. In deze vierdelige serie neemt ze je mee in haar leven. Met dank aan Dennis Simonis voor het beeldmateriaal.

Feestweek Wassenaar 
De Wassenaarse Oranje Vereniging organiseert in samenwerking met vele Wassenaarse organisaties de feestweek.Op de dr. Mansveltkade was van 14 tot en met 18 augustus kermis. De burgemeester van Wassenaar Leendert de Lange opende de oldtimerdag en nam een kijkje bij de demonstratie van de brandweer op het Berkheiplein. Ook genoten we van de gezelligheid en komst van de vele Wassenaarders op de kermis.

Uitreiking Wassenaarse Paauw op renbaan Duindigt
De Wassenaarse Paauw is gewonnen door Adri de Vries
Bij renbaan Duindigt heeft locoburgemeester Hubert Schokker de prijs uitgereikt.
Adri heeft vele prijzen gewonnen en is woonachtig in Den Haag

Zomerconcerten 2019 op het carillon in Voorburg
Vanaf zaterdag 17 augustus 2019 staan er weer, op 5 achtereenvolgende zaterdagen, carillonconcerten geprogrammeerd op het carillon van de Oude Kerk in de Herenstraat in Voorburg. Tijdens het afsluitende concert op 14 september (Open Monumentendag), kan men het concert van stadsbeiaardier Gerda Peters, boven in de toren bijwonen.

Waterstof Raceauto 
Voorburger Koen Rodewijk is student op de TU in Delft. Met zijn medestudenten heeft hij als ‘Het Forze Hydrogen team’ een waterstof raceauto ontwikkeld. Op 17 en 18 augustus zal Forze mee racen in de Super Car Challenge tijdens de Gamma Racing Day op het TT-circuit te Assen. Ze verwachten voor het eerst met hun knalroze waterstof racewagen de benzineauto's te verslaan.

Met Lepel en Vork aflevering 1.
Lepel en Vork bij Brasserie aan de Sluis

We nemen je mee op een culinaire trip langs de vele eetgelegenheden in Leidschendam, Voorburg, Wassenaar en Stompwijk.We praten met leuke gasten en iedereen is van harte welkom om mee te doen. In deze eerste aflevering ontvangen we bij Ron en Linette Klijn, Willem Hus, Hans Loffelt, twee duitse toeristen en onze Tom Lek.


Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan 
KijkTV op maandagavond

21:00