Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV
Vandaag op Midvliet tv

SGW Vlietlanden 2019 Eventing Zuid-Holland
Op zondag 16 juni 2019 werd door de Blesruiters uit Stompwijk en Koningin Emma uit Wassenaar het Regiokampioenschap Zuid-Holland georganiseerd, in watersport- en recreatiegebied Vlietland te Leidschendam. Meer dan 300 ruiters, amazones en menners verschenen aan de start van de Samengestelde Wedstrijden (SGW), met een dressuurproef, een springconcours en een cross-country van 3 kilometer.

2e Klassieke auto festival in Leidschendam.
Het eerste Leidschendamse Oldtimer treffen was een succes daarom komt dit jaar het vervolg.
Live muziek, drinken, eten en gezelligheid. Volop gezellige terrasjes bij de Sluis en dus een prima bestemming voor een mooie rit. Elke Oldtimer is welkom, ook motoren en brommers.
Datum: 15 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Damlaan: Leidschendam Centrum

Festival Samen Duurzaam.
In en voor het Oude Raadhuis te Leidschendam werd zaterdag 15 juni door de gemeente Leidschendam-Voorburg het festival Samen Duurzaam verzorgd. Inwoners konden er kennis maken met wat de gemeente allemaal onderneemt op gebied van duurzaamheid. Het was ook mogelijk om duurzame ideeën in te dienen. Er werden insectenhotels gebouwd. Buiten werd aangegeven hoe defecte huishoudelijke apparaten ingezameld worden en waar mogelijk gerecycled en er is een wens uitgesproken door wethouder Astrid van Eekelen

Verhalenhuis 2.
Op 13 juni organiseerde de Stadscoalitie in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg, het MBO Rijnland en het Platform economie/onderwijs/arbeidsmarkt het Verhalenhuis 2 in de Franse Kerk in Voorburg. Het thema was ‘dialoog’ en het doel mensen verbinden. De bijeenkomst bestond uit verhalen, dialoog, muziek, Afghaanse modeshow, eten en speciale koffie.

Lions Club Voorburg Prinses Marianne.
De dames van Lions Club Voorburg Prinses Marianne nemen afscheid van hun voorzitter. Na een jaar geeft Marianne Knijnenburg zoals gebruikelijk het stokje door aan maar lieft twee dames. Zij blijft zelf lid, blijft betrokken en bekleed een andere functie binnen het district. De district gouverneur was aanwezig en ook spraken we Fred over de mars welke Prinses Marianne heeft gecomponeerd

Thelma Hopman expositie.
Dochter van Kunstschilder Jan Hopman (1908-1975) Thelma exposeert in Brugman Art Galerie in Voorburg. De in Voorburg wonende kunstenares maakt kleurrijke abstracte werken. De expositie is nog te zien tot begin juli.

Rolling Beat treedt op.
De Band Rolling Beat trad op in Wassenaar..

Open dag van de bouw in de N3MP.
Op zaterdag 15 juni 2019 werd op talloze plaatsen in Nederland de "Dag van de Bouw" georganiseerd. Ook bij de Nieuwe Driemanspolder (N3MP) tussen Zoetermeer, Den Haag en Leidschendam konden belangstellenden terecht voor een blik achter de schermen.


Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan 
KijkTV op maandagavond
21:00

Uitgelicht.
Muziek weekend.

Groep 1850 in 2019 De docu.
Group 1850 (soms ook Groep 1850) is een Nederlandse psychedelische groep, voortgekomen uit de Haagse band The Klits. Ze bestond van 1966 tot 1976 en maakten in deze periode vijf elpee's. In 2018 stond deze Haagse band plots weer in de belangstelling in de internationale media. Engeland, Oostenrijk, Duitsland en in de USA verscheen eind 2018 het boek Psychedelia met de beste 101 underground rock albums. Tussen Pink Floyd en The Stones werd 1850 als enige Nederlandse band vermeld.Een zoektocht in de docu naar oud leden en muziekjournalisten om terug te gaan in die tijd.

Wie denk jij wel niet dat je BAND!
Cary van Rheenen. In een schitterende ambiance bij Seinpost Indonesia Scheveningen sprak ML B met Cary. Over zijn liefde voor de Blues, zijn nachtelijke verhalen (Nachtmijmeringen) liefde voor het theater, One White Dog, de Gebroeders de Gier en natuurlijk om in 2020 kandidaat te zijn voor het ambt van de echte Nachtburgermeester van Den Haag. En natuurlijk met live muziek.