Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV
Vandaag op Midvliet tv

 

Een dagje op stap met gebiedsregisseur Penchi Harteveld
Penchi helpt initiatiefrijke inwoners in Stompwijk om hun projecten te realiseren. Ze neemt midvliet een dag mee om kennis te maken met de bezige burgers van Stompwijk.

Van de straat geplukt in Stompwijk.
Voor het programma "Van de straat geplukt” trok Midvliet TV op een zomerse “Stille zaterdag” naar buurtschap Stompwijk met vragen die alleen een echte Stompwijker kan beantwoorden.

St. Jozefschool WOII les.
De waarnemend burgemeester van Wassenaar, Frank Koen gaf op de St. Jozefschool een les over de Tweede Wereldoorlog. Hij besprak het belang van vrijheid en respect met de basisscholieren. Deze groep 8 toonde veel interesse en hadden al flink wat kennis.

Het Watersportseizoen is gestart, zo ook in Wassenaar.
In Wassenaar zijn er diverse plekken waar je watersport kunt uitoefenen. Er is het strand met een zeilschool en surfclub, er is een haven met een Watersportvereniging en een haventje met restaurants en een centrum in de buurt. Voor de kinderen zijn er 2 scoutingclubs.

Wortelen in de wijk.
Een dag op pad in voorburg met gebiedsregisseur Anouk Karssen die ons laat zien dat Voorburg bruist van initiatiefrijke burgers.

Parkroad studio Voorburg.
Een kijkje in de parkroad studio in Voorburg. Wij spraken met muziek producer Erik Kuijlaars over zijn liefde voor muziek en zijn werk als muziek producer.

H
onden op de Wassenaarse slag.
Op de Wassenaarse slag zijn honden en paarden welkom, er gelden wel regels.


Tussen 15 mei en 16 september, het zomertijdvak, geldt er een speciale slecht weer-regeling op het strand. Als het 18 graden of lager is of als er neerslag valt, zijn paarden, honden en vis-activiteiten zijn toegestaan op het strand. Dit geldt tussen de strandpalen HP 91,50 en HP 92,75 tussen 9.00 en 19.00 uur.
Er is een speciaal pad waarvandaan je mits aangelijnd, het is toegestaan om met je hond te wandelen als de vlag is gehesen.

Generatie XYZ sociale media aflevering 2
Deze week is de tweede aflevering van Generatie XYZ te zien op Midvliet. Dit is het vervolg op aflevering 1 over sociale media. Deze aflevering geeft antwoord op uiteenlopende vragen zoals ‘Ben je verslaafd?’ of ‘Een leven met of zonder sociale media?’. Daarnaast is het voorwerpenspel te zien. Wie komt het beste uit de test? Het is interessant om te zien dat er verschillen zijn, maar nog leuker om te ontdekken dat er meer overeenkomsten zijn tussen de beiden generaties dan je zou verwachten.

Zin om eens mee te doen met een groep vrienden, kennissen, school- en clubgenoten of een verzorgingstehuis?
Mail dan t.a.v. Jessica en Joop Generatie XYZ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wijkvereniging Damsigt
De wijkvereniging:bevorderd de sociale cohesie en leefbaarheid in de wijk. Er is in het wijkgebouw De Boot veel te doen Men organiseert activiteiten voor jong en oud. De wijkvereniging werkt samen met partners zoals de buitenschoolse kinderopvang Partou en de bridgeclub. Op het moment is er een statiegeldbon inleveractie bij 1 van de grote supermarkten in Voorburg. Wat er in de toekomst allemaal nog meer te doen is vroegen we aan vrijwilliger Karin Joustra.


Het regent nieuwe programma's bij Midvliet!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp het programma naar keuze en jouw idee en wie weet zien we jou gauw.


Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter  Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan
KijkTV op maandagavond
21:00 

* muziek uitgelicht:
in deze muziek in het weekend o.a:

Vers van de pers, de nieuwe special over de reunie in Delft van Tee Set en After Tea
Tee Set and After Tea 2019 special. Met 8 leden van beide bands in de studio van omroep Delft.
In deze video gaan de Tee Set en After Tea muzikanten terug in de tijd met presentator Martin Reitsma. Bekende muzikanten uit beide bands zoals Polle Eduard, Gerard Romeijn, Ferry Lever, Franklin Madjid, Carry Janssen, Rob Plazier, Peter Seilberger en Martin Hage waren aanwezig in de studio voor interviews. Ook was er live-muziek te horen met een sprankelende uitvoering van de hit Long Ago, dat zowel door de Tee Set als After Tea ooit werd opgenomen. In 1966 had de Tee Set met 'Early in the morning' een eerste singlehit. ' Don't you leave', 'Please call me', 'Tea is famous', 'Ma belle amie', 'She likes weeds' en andere grote hits volgden. 'Ma belle amie' behaalde in 1970 zelfs een top vijf notering in de Amerikaanse hitparades. Diverse leden leden van de Tee Set zagen we later terug in After Tea, eveneens afkomstig uit Delft. En scoorde hits zoals 'Not just a flower in your hair', 'We will be there after tea' en 'Snowflakes on Amsterdam'. In de videoregistartie ook aandacht voor de nummers die oa Polle Eduard componeerde voor Nico Haak. Uiteraard blikken de aanwezige muzikanten ook vooruit.