Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV

Vandaag op Midvliet tv

Culturama oktober.
De culturele uitagenda voor Voorburg en Leidschendam voor de maand oktober. U ziet de Film, muziek en theatervoorstellingen en een selectie van expositie.

De 15 van Wassenaar.
Het Evenement de Duinrell 15 van Wassenaar is een hardloopevenement waarbij de lopers met elkaar na de finish hun prestatie kunnen vieren. Muziek, foodtrucks, een prijsuitreiking en een bar, vele vrijwilligers maakten het weer mogelijk. De deelnemers worden uitgedaagd om 15 kilometer door dorpskern, landgoederenroute en villawijken te rennen, maar 7,5 kilometer behoorde ook tot de mogelijkheden.

Jonge Helden in het Veur Theater.
Woej organiseerde in samenwerking met theatergroep Bint en het Veur Theater een theatervoorstelling over het opgroeien als jonge mantelzorger, door Woej Jonge Held genoemd. Het is een dynamische voorstelling die een kijkje geeft in de leefwereld van jonge mantelzorgers. 
1 op de 4 jongeren in Nederland is jonge mantelzorger en heeft zorgen voor of over een familielid met een verstandelijke of lichamelijke beperking, (chronische) ziekte, psychische problemen of verslavingsproblematiek.


Opening Kulturhus Stompwijk.
Op vrijdagmiddag 11 oktober 2019 werd in Stompwijk, na een aanloop van 15 jaar, eindelijk op feestelijke wijze het Kulturhus geopend.  De nieuwe naam voor dit multifunctionele centrum werd onthuld, er waren diverse demonstraties van clubs die in het nieuwe centrum een onderkomen hebben gevonden en er was opvallend veel muziek.

Bibliotheek Wassenaar Week van de Veiligheid.
De Week van de Veiligheid in de Bibliotheek van Wassenaar met vertegenwoordigers van Politie, Brandweer en Handhavingen en Burgemeester Leendert de Lange. 


Culturama Wassenaar Oktober
Culturama is de uitagenda van Midvliet. In deze aflevering zie je de theater en muziekvoorstellingen die deze maand in Warenar zullen zijn, de filmvoorstellingen van het filmhuis in de bibliotheek van Wassenaar en een selectie van de exposities te zien in Galerie in de Molen.

40 jarig bestaan SAD

In Wassenaar vierde de School Advies Dienst hun 40 jarig bestaan. De directrice, de oprichtster en de wethouder komen aan het woorden tijdens een feestelijke lunch. De 8 basisscholen waren aanwezig en vele andere goede contacten. Samen zetten zij zich in voor goed onderwijs in het dorp.

De brugwachters centrale in Leidschendam.
De bruggen tussen leidschendam en rotterdam worden bediend vanuit de centrale in Leidschendam. In 2018 zijn er ongelukken gebeurt bij de bediening van een brug in Zaandam. Kan dat in onze regio ook gebeuren?

Opening Expositie Door de lens verbeeld
In galerie Brugman Art in de Herenstraat in Voorburg werd afgelopen zaterdag de expositie 'Door de lens verbeeld', geopend. Fotografen Henk Koning en Piet Janmaat exposeren hier tot en met 28 oktober. Tijdens de opening werd muziek gemaakt door combo Plucky Six. In dit combo speelt de exposerende fotograaf Piet Janmaat gitaar.Muziek in het weekend:

09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag)


KijkTV op maandagavond

21:00