Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV

Vandaag op Midvliet tv.

- Coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg.
Een aantal inwoners van Leidschendam-Voorburg heeft een coöperatie opgericht om zonnepanelen te exploiteren omdat deze inwoners dat bij hun eigen huis niet kunnen. De overheid geeft fiscale voordelen bij zo’n initiatief. De coöperatie ‘Zon op LV’ is de eerste coöperatie in Leidschendam-Voorburg. De zonnepanelen staan op het dak van de sporthal Cascade in Voorburg. Vandaag werd de installatie overgedragen aan de coöperatie. Wethouder Astrid van Eekelen was daarbij aanwezig.

- Culturama. 
De uitagenda van Midvliet van december is gereed. We geven een overzicht van de voorstellingen in Leidschendam Voorburg en Wassenaar.  Aan het einde volgt nog een selectie van exposities.

- Hoe hond het eigenlijk.
Een aflevering uit de serie van Peter bracht waarin hij boezoek brengt aan favoriete honden speel en uitlaatplekken. Het Marienpark

- And the beat goes on November 2019.
Om alvast in de stemming te komen voor zondag 15 December.
Samenvatting van de aflevering November van het radioprogramma And the Best goes on van Martin Reitsma op Midvliet FM. Dit programma wordt gelijktijdig op radio en TV uitgezonden. 

- Senioren journaal
inverband met een storing van Info Thuis zal het senioren journaal op zondag en maandag om 15:30 op ons TV kanaal te zien zijn Muziek in het weekend:

The Beat goes on. November

KijkTV op maandagavond

21:00