Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV
Vandaag op Midvliet tv

 

Sportprijs voor Jeffrey de zwaan.
Jeffrey de Zwaan is sportman 2018 Leidschendam - Voorburg geworden. Jeffrey geboren in Leidschendam heeft als bijnaam The black Cobra. De Leidschendammer won in 2018 zijn eerste rankingtitel bij de PDC en doet mee in de Premier League. Dit deelde hij mee tijdens de live uitzending van het programma Sporttribune bij Midvliet.

Live in Leidschendam.
Het alcoholvrije feest ‘Live in Leidschendam’ georganiseerd door stichting Leidschendam - Voorburg en de gemeente was helemaal uitverkocht. Jebroer en Famke Louise gaven een optreden en Dave Roelvink en DJ Bronx draaiden hits van nu voor de jeugdige feestgangers.

Sportprijzen 2018 Leidschendam-Voorburg.
Op maandagavond 18 februari 2018, werden in Sportpark RKAVV in Leidschendam de Sportprijzen Leidschendam-Voorburg 2018 uitgereikt aan sporters en sportteams die in 2018 een unieke sportprestatie hebben geleverd. Deze verkiezing werd door het radioprogramma “Sporttribune” van Midvliet live uitgezonden en Midvliet TV maakt een sfeerimpressie van deze feestelijke verkiezing.


Fun4kidz festival voor Vlietkinderen.
Vlietkinderen organiseerde samen met Leidschendam Voorburg Events en Festivals fun4kidz in het sportpark Kastelenring.
De kinderen konden met Shaun het schaap op de foto, knutselen, schminken, dansen in de disco en genieten van een echte goochelaar Steven Kazan!


Festival unlimited bij RKAVV.
Voetbalverening RKAVV organiseert het festival unlimited. Een reportage over het funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Een aantal bekende nederlanders deden mee en ook Hans Zwenger en Wijnand Krabman waren er bij.

De Slimste van Voorburg.
Op zaterdagavond 16 februari 2019 werd in Sportpark RKAVV in Leidschendam, voor de vijfde keer
de “Pubquiz” georganiseerd. Tijdens dit charity evenement van "Tafelronde 103 Voorburg", werd gestreden om de
titel “De Slimste van Voorburg”. Midvliet TV tekende voor een sfeerimpressie van dit geslaagde evenement.


Parkeerproblematiek Leidschendam centrum.
Sinds kort is de bouw van woningen begonnen aan het Molenpad in Leidschendam. Het terrein werd de afgelopen jaren gebruikt om te parkeren. Er zijn dus ineens veel minder parkeerplaatsen beschikbaar in het centrum van Leidschendam. Wat vinden bezoekers, bewoners en ondernemers hier van? Midvliet TV vroeg het aan de mensen op straat.

Burgemeester Staab Penning voor vereniging NUT Wassenaar.

Burgemeester Frank Koen overhandigde de Burgemeester Staab Penning aan vereniging NUT Wassenaar. Iedere twee jaar wordt het gouden wisselexemplaar uitgereikt. De voorzitter van NUT Wassenaar,  de Burgemeester en een lid van de Oritoriumvereniging Wassenaar Vocaliter gaven een interview op deze bijzondere dag.


Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter  Kuiper (op zondag).

Zondag 24 februari een speciale TV uitzending van de speciale Muziek Boeket die Bob van Huët in december maakte.

12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan
KijkTV op maandagavond
21:00