Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vandaag op de TV

Vandaag op Midvliet tv
Campagne Alleen Samen.
Corona voorlichting van de overheid.

Opening Corona test straat Nootdorp.
Iedereen met klachten kan zich nu laten testen op Corona. Op het parkeerterrein van van der Valk is een testlocatie gebouwd. Minister Hugo de Jonge komt langs op werkbezoek.

1 juni 2020, terrassen weer open Wassenaar. 
Na een lock down van zo'n 3 maanden mogen de terrassen in Nederland weer open. Zie wat men er in wassenaar van vindt.

Van de straat geplukt: Terrassen weer open in Leidschendam.
Het is 1 juni en de horeca mag weer open. Maar met bijzondere regels in verband met de coronacrisis. Bij de sluis in Leidschendam zitten er al veel mensen op het terras. En ook de horeca-ondernemers zijn blij met de terrasbezoekers. 

Fietsen op een mooie 2e Pinksterdag.
Met de fiets langs het gezellige centrum van Leidschendam.

Mondkapjes bij reizen.
Voorlichting van de overheid over het verplichte gebruik bij het reizen met het openbaar vervoer.

De ooievaart vaart weer.
Door corona kwam ook het rondvaartbedrijf in Den Haag stil te liggen, tot 1 juni kon er immers niet gevaren worden. Met in achtname van de 1,5 meter is het vanaf nu mogelijk om weer de pracht van de hofstad vanaf het water te bekijken en weer naar Leidschendam-Voorburg of Delft te varen.

De Vliet.
Deel 3 van de serie korte documentaires die het leven langs de Vliet in beeld brengt.

Fietsen in wassenaar - Buurtweg - Voorlinden midvliet.
Een kort ritje met de fiets over de Buurtweg in Wassenaar en de oprijlaan van Museum Voorlinden.

Terrassen gaan weer open op 1 juni.
Eindelijk mag de horeca weer aan het werk. Alhoewel nog beperkt. Iedereen kijkt uit naar maandag 1 juni 12.00 uur als de terrassen weer open gaan. Bij de sluis in Leidschendam zijn de voorbereidingen bij de horeca-ondernemers in volle gang. Midvliet ging een kijkje nemen.
Nederland gaat open.

Nederland gaat open.
Burgemeester Leendert de Lange vertelt hoe het ervoor staat in Wassenaar. De voorzichtige start van de basisscholen zijn goed genoeg gegaan om ook vanaf volgende week de leerlingen van het voortgezet onderwijs weer te laten starten. Hij spreekt de ondernemers toe en is zeer positief over de gang van zaken en het gedrag van de Wassenaarders.

Rozenkransje Meijendel.
Waterleidingbedrijf Dunea doet al het mogelijke om het rozenkransje; een zeldzaam plantje in het duinengebied te redden.

Verkorte items van de uitzendingen zijn te zien in Uitgelicht op TV en online.


Stoelyoga met Edith Wientjens
Bij Midvliet zenden we de vierde aflevering uit van Stoelyoga. De Voorburgse yogalerares Edith Wientjens geeft de mogelijheid om om een stoel thuis mee te doen met haar yoga les tijdens corona. Te zien op donderdag en vrijdag om 8.16 uur, 12.16 uur en 18.16 uur 

Aan tafel met Alice
Dit programma is in samenwerking met de gemeente Wassenaar ontwikkeld. We spreken met bestuurders, voorzitters en eigenaren van organisaties over de laatste ontwikkelingen. De eerste gasten in het programma Aan tafel met Alice zijn: Ondernemer André van Herk, Caroline Klaver (wethouder Economie wethouder verkeer en locoburgemeester Wassenaar) en horeca ondernemer Maarten Bakker. Het doel is om met elkaar aan tafel te  inspireren, te verbinden en er weer een bruisend dorp van te maken.Te zien op maandag, dinsdag en woensdag na Uitgelicht. 

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures