Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
NN CPC 2020De organisatie van de City-Pier-City Loop in Den Haag waarschuwt deelnemers op de gezondheid te letten in aanloop naar het evenement.

reinierdegraafvoorburgHet Reinier de Graaf Gasthuis gaat een centrum voor dagbehandeling inrichten op het dak van de parkeergarage voor bezoekers. Het ziekenhuis realiseert hier twee operatiekamers met een herstelafdeling, twaalf dagverplegingsbedden en zes stoelen voor oogingrepen. 

De tips met dancefeesten tijdens valantijn tussen Leiden en Delft van vrijdag 28 en zaterdag 29 februari met Orlando Voorn, Steve Rachmad, Adje, Jeroen Search en Michel De Hey

KunstbendeOp zondag 8 maart verzorgt de Popunie de eerste workshop en selectieronde (DJ & Muziek) van Kunstbende Zuid-Holland. Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent en biedt een podium aan talentvolle makers tussen de 13 en 18 jaar in de categorieën Taal, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek en Theater. De eerste selectieronde op zondag 8 maart vindt plaats in Paard, Den Haag.

midvliet logo 2Wil jij bij de leukste regionale omroep in Haaglanden werken? Ambieer jij een loopbaan in de journalistiek en wil je een bijdrage leveren aan de nieuwsvoorziening in onze regio? Solliciteer dan nu...

MV Special OlympicsOp maandag 24 februari was directeur Sandra van Koningsbrugge van Special Olympics Den Haag 2020 te gast in Sporttribune bij Midvliet FM. Ruim 2000 sporters met een verstandelijke  handicap, waaronder ook sporters uit de gemeente  Leidschendam-Voorburg en Wassenaar, zullen op 12,13 en 14 juni worden ontvangen in Den Haag.

Boekids 2Basisscholen en middelbare scholen uit de regio kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de collegereeks Boekids University van 25 tot en met 29 mei. Tijdens deze colleges worden leerlingen even uit de reguliere schoolbanken gehaald en leren zij van deskundigen over uiteenlopende, maar actuele onderwerpen.

Bonfire Beach 1BonFire Beach Fest pakt dit jaar op 17 en 18 april letterlijk groots uit op het Haagse strand om de landelijke opening van het strandseizoen te vieren. Ter hoogte van de vernieuwde Noordboulevard  brengt theatergroep Close Act haar multidisciplinaire en interactieve theatershow ‘Globe’ voor het eerst op een strand ten uitvoer.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures