Vandaag start de Week van de Pleegzorg. Tot en met 4 november vraagt Jeugdformaat samen met de gemeenten in de Regio Den Haag aandacht voor kinderen die geen stabiele en veilige thuissituatie hebben.
Ypenburg-Leidschenveen was de afgelopen dagen toneel van opnames voor de nieuwe serie van Tim Oliehoek.
De politie zoekt getuigen van een overval op een belwinkel aan het Hendrik Ravensteijnplein in Rijswijk op maandag 26 oktober.
De afvalstoffenheffing wordt fors duurder in diverse gemeenten in de regio Den Haag. Leidschendam-Voorburg en Wassenaar ontspringen de dans.
Een goudinkoper aan de Dorpsstraat in Zoetermeer is vrijdagmiddag 23 oktober het slachtoffer geworden van een gewapende overval.
De politie zoekt getuigen van een beroving onder bedreiging van een vuurwapen op de Van Vredenburchweg in Rijswijk.
Het Openbaar Ministerie eist 150 uur taakstraf en voorwaardelijke celstraf tegen een medewerker van pretpark Drievliet. Deze zou drie minderjarige meisjes hebben betast.
De instroom van coronapatiënten in de Haagse regio is inmiddels zo hoog, dat de ziekenhuizen de aantallen niet aankunnen.
Een voetganger raakte vrijdagmiddag lichtgewond na een aanrijding met tramlijn 15 op de Rijswijkseweg in Den Haag.
De politie heeft zo’n vijftig jonge Duindorpers in beeld na de rellen van afgelopen anderhalve week in de wijk.
Pauline Bouvy-Koene neemt op maandag 26 oktober tijdens een bijzondere raadsvergadering afscheid als burgemeester van Voorschoten.
De brandweer is in actie gekomen voor een grote brand aan de Wattstraat in Zoetermeer.