Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Bob van Huët Sr., jarenlang een bekende radiopresentator in Den Haag en omstreken, is maandagnacht op 88-jarige leeftijd overleden.

In de slag om de kiezer hebben verscheidene partijen de campagne voor de waterschaps- en provinciale statenverkiezingen afgetrapt met campagnefilmpjes en ludieke feestnummers. Woensdag 20 maart vinden de verkiezingen plaats.

In de Stuwstraat te Den Haag nabij de Binckhorstlaan aan de overzijde van de Haagvliet, is een kamer in een appartementencomplex volledig uitgebrand. De brandweer was er gelukkig snel bij.

Doe Tai Chi en verbeter je gezondheid. Binnenkort starten er in Wassenaar en Den Haag weer nieuwe cursussen Kin San Tai Chi. Deze van oorsprong Chinese bewegingsvorm heeft een heilzame werking op lichaam en geest en kan door iedereen beoefend worden.

Woont u in Rijswijk en heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren voor de aanvraag van onder andere de zorg- of huurtoeslag, de Ooievaarspas, kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Kom dan naar één van de spreekuren van de Formulierenhulp van Welzijn Rijswijk.

“De waterschapsverkiezingen dreigen te worden ondergesneeuwd door landelijke thema’s als het klimaatakkoord en het kinderpardon.” Dat zegt Ron van Megen, voorzitter van de Algemene Waterschapspartij (AWP). De partij wil daarom de grote waterschapsthema’s van de komende verkiezingen middels een lied op de radar van de kiezer te krijgen. “Muziek maakt complexe onderwerpen licht en toegankelijk.”

Space2Dance, dé dansplek zonder leeftijdsgrens. Zij dansten in hun jongere jaren bij Ao-Zora, de Toys, de Tempel, de Ballentent, Nastasta en natuurlijk het Paard van Troje. Zij dansen nog steeds graag, gevarieërd en ook wild en vrij. Omdat zij geen geschikte tent wisten waar deze muziek gedraaid wordt, zijn ze het zelf gaan doen.