Dit speciale kerstspektakel live voor je deur gaat niet alleen op traditie lijken… het is inmiddels traditie geworden!
De kerstdagen komen er weer aan en er zijn nog veel katten in het hospitaal van Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s Gravenhage e.o. die een eigen huisje verdienen.
Het dure leven treft ook veel dierenliefhebbers en soms is het plafond bereikt.
Op het Parijsplein in Den Haag (Wateringse Veld) werd zondagavond 4 december veel politie ingezet bij de aanhouding van enkele minderjarige verdachten.
Op 7 en 8 juli 2023 gaat de jubileumeditie van Westerpop in Delft plaatsvinden.
De IJssculpturen Expositie ‘ART in Ice’ is geopend op de boulevard van Scheveningen.
De Nelson Mandelabrug, de belangrijke fiets- en voetgangersbrug over onder meer de A12 en het spoor, is door de gemeente Zoetermeer per direct gesloten.
Drie jongens zijn dinsdag 29 november op de Rust en Vreugdlaan in Wassenaar door vijf mannen beroofd.
Op maandag 12 december houdt MKB-LV samen met zeven omringende ondernemingsverenigingen weer de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst.
De leden van de Haagse band DI-RECT overhandigden vrijdag 2 december een koffer vol muziekinstrumenten aan het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).
Wie op een zaterdagavond dringend een huisarts nodig heeft, moet in Zuid-Holland gemiddeld 8 minuten wachten tot de dienstdoende huisartsenpost de telefoon opneemt.
De Wassenaarse VVD stapt uit de coalitie. Wethouder Caroline Klaver heeft per direct haar ontslag ingediend bij burgemeester De Lange. Dit meldt de VVD Wassenaar op haar Facebook-pagina.