(VIDEO) Vanwege de versoepelingen in het coronabeleid konden contactberoepen weer aan de slag. Ook de kappers mochten woensdag hun klantenkring weer bedienen.
(VIDEO) 55-plussers deden een nostalgische wandel- en puzzeltocht door Oud-Voorburg. De tocht, die werd georganiseerd door SenW, trok veel bekijks en wandelaars.
De bouw van het nieuwe Veurs Voorburg aan de Delflandlaan in Voorburg is gestart. De school staat te springen om het inmiddels 65 jaar oude pand aan de Van Horvettestraat in te ruilen voor een eigentijds en duurzaam nieuw gebouw.
Uit het Steden & Streken Merkenonderzoek 2021 blijkt dat voorsteden het zwaar te verduren hebben sinds de coronacrisis. Leidschendam-Voorburg denderde maar liefst 22 plaatsen naar beneden in de top 100 van aantrekkelijkste gemeenten.
De gemeente Leidschendam-Voorburg is verantwoordelijk voor het regelen van het parkeren in de gemeentelijke openbare ruimte. Het bestaande beleid van gratis parkeren en, waar nodig, blauwe zones wordt voortgezet.
De gemeente Leidschendam-Voorburg en hoogheemraadschappen van Rijnland en Delfland hebben hun samenwerking op gebied van water opnieuw bevestigd.
Sinds 1 maart is de Woej Kledingbank weer geopend. Eerder was de kledingbank door de lockdown gesloten omdat het gezien werd als kledingwinkel.
Omroep Midvliet heeft maandag aandacht besteed aan de Vliet Awards. Het is gelukt om bijna alle genomineerde sporters en vrijwilligers aan het woord te laten.
(VIDEO) Mira Moreno (Dans a/d Vliet) uit Leidschendam verzorgt sinds enkele weken een online bewegingsprogramma voor Omroep Midvliet.
De coronacrisis is voor iedereen ingrijpend, zeker ook voor mantelzorgers.
Hoe maakt u van uw tuin of balkon een paradijsje voor dieren en voor uzelf?
"Op woensdag 3 maart 2021 om 20.00 uur ga ik weer een uur lang live via Facebook @politie_leidschendamvoorburg jullie vragen beantwoorden.