Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag wederom vernielingen aangericht in de ondergrondse garage van het appartementencomplex in de Oude Haven in Voorburg.

Maandagmiddag raakte een automobiliste de macht over het stuur kwijt na een aanrijding met een vuilniswagen op de Voorburgseweg ter hoogte van de Looierslaan in Leidschendam.

Is de gemeente Leidschendam-Voorburg  wel goed voorbereid? Heeft de gemeente het financiële plaatje wel helder? D66 Leidschendam-Voorburg maakt zich zorgen over de invoering van de omgevingswet en de gevolgen voor de financiële positie van de gemeente.

Donderdagavond rond half twaalf is er brand ontstaan in een kelderbox aan de Burgemeester van Velthuijsenlaan in Leidschendam. Dit meldt Nieuws op beeld. Door de brand was er sprake van forse rookontwikkeling en verspreidde zich in de kelder en de twee omliggende portieken. Meerdere woningen zijn enige tijd ontruimd geweest. Er raakte niemand gewond. 

Het 14-jarige meisje dat sinds woensdag werd vermist uit een jeuginstelling in Leidschendam is sinds zaterdag weer terecht. Dat laat de politie weten. Waar het meisje de afgelopen dagen is geweest, is onduidelijk. Sinds woensdag 14 augustus werd de 14-jarige A.K. vermist vanuit een jeugdinstelling in Leidschendam.

Op woensdagmiddag 2 oktober houdt de brandweerkazerne Leidschendam-Voorburg van 13:00 tot 16:00 uur in samenwerking met andere hulpdiensten een open dag. Tijdens deze middag is er van alles te doen voor jong en oud. Heb jij altijd al willen weten, zien en ervaren hoe het werk van de brandweer en andere hulpdiensten eruit ziet? Bezoek dan de open dag.

Het nieuwe woonzorgcentrum WZH Vliethof aan de Raadhuisstraat 2 in Voorburg houdt vrijdag 30 augustus een open dag. Belangstellenden kunnen die dag zien hoe de woonzorglocatie er van binnen uitziet. In het Grand Café van WZH Vliethof staan tijdens de open dag verschillende kraampjes. Daar is informatie verkrijgbaar over wonen en werken in het woonzorgcentrum.