Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg

GroenLinks Leidschendam VoorburgNog nooit was de lokale politieke partij GroenLinks in Leidschendam-Voorburg zo groot.

E bike Christian Bucad FlickrDe brand in de garage aan de Wickelaan in Leidschendam blijkt te zijn ontstaan door een elektrische oplader.

Buurtborrel Populierendreef Burendag 1Op de Populierendreef in de Voorburgse wijk Essesteijn werd afgelopen zaterdag een buurtborrel gehouden.

Abri Oosteinde VernieldVandalen hebben tussen vrijdagavond en zaterdagochtend de ruiten aan gruzelementen geslagen van een abri op het Oosteinde in Voorburg.

Mall of the NetherlandsEen aantal winkels vierde zaterdag hun feestelijke opening in The Mall of the Netherlands in Leidschendam.

gblv burendag schoon LVOp Burendag heeft de fractie Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg op uitnodiging van Fenomeen Bovenveen de handen uit de mouwen gestoken.

Burendag Bovenveen 2020 1Burendag werd dit jaar vanwege corona iets soberder gevierd dan voorgaande jaren in Leidschendam-Voorburg.

dampleinDe vereniging van eigenaars Nieuw Damplein in Leidschendam heeft een tienpuntenplan gepresenteerd aan wethouder Van Eekelen.

paagmanIn het winkelcentrum Mall of the Netherlands (het huidige Leidsenhage) in Leidschendam heeft Paagman zaterdag 26 september de vierde vestiging geopend.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures