Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
RKAVV speelt zondag uit tegen Meerssen. De uitwedstrijd tegen Meerssen is de derde en laatste in Zuid-Limburg dit seizoen. Meerssen staat bekend als een stabiele middenmoter.

Raadslid Charlotte Bos van D66 Leidschendam-Voorburg gaat schriftelijke vragen stellen aan het college van B&W over de verkeerstoename door woningbouw in de Binckhorst.

Maandagavond 18 februari was de uitreiking van de Rabobank Sportprijzen Leidschendam-Voorburg in sporthal Kastelenring. Tijdens een feestelijke avond werden alle genomineerde sporters en sportteams in het zonnetje gezet.

In de parkeergarage van de Oude Haven te Voorburg zijn maandag een aantal auto's met besmeurd.

De PvdA Leidschendam-Voorburg ging op 16 februari op de markt in gesprek met inwoners om duurzame ideeën op te halen voor het lokale Duurzaamheidsprogramma, dat dit voorjaar wordt besproken in de gemeenteraad. De actie leverde veel enthousiaste reacties op.

De VVD in Leidschendam-Voorburg maakt zich hier ernstige zorgen over en wil extra inzet van de gemeente en politie.

In de nacht van zondag op maandag is er in Voorburg wederom een auto uitgebrand. Dat meldt Omroep West. De auto was ditmaal geparkeerd was aan de Prins Bernhard-laan, nabij station Voorburg 't Loo.