Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
RKAVVHet ambitieuze en leuke vrouwen elftal RKAVV VR1 zoekt voor het seizoen 2020/2021 een even ambitieuze en leuke assistent trainer & team manager. Met een jonge, ambitieuze trainster en een team dat nagenoeg intact blijft, is de basis voor een succesvol volgend seizoen gelegd. 

politie zoekt getuigenDe politie Leidschendam-Voorburg is op zoek naar getuigen van twee straatdiefstallen op maandag 24 februari en woensdag 26 februari. Beide voorvallen vonden plaats in Voorburg.

overhandiging cheque Veur TheaterEen deel van het bestuur van Stichting Het Veur Theater heeft een cheque in ontvangst genomen van Tessa Hoenselaar, die eind vorig jaar een doneeractie startte voor het behoud van het theater in Leidschendam.

RKAVVNa de bijzondere bekerwedstrijd tegen het zich sterk verwerende tweede elftal komt voor voetbalvereniging RKAVV uit Leidschendam zondag de volgende topper. JOS Watergraafsmeer komt op bezoek. Dat had een heel speciale wedstrijd moeten zijn. Bij winst afgelopen zondag tegen Alphense Boys had RKAVV dan tegen de Amsterdammers rechtstreeks kunnen spelen om een periodetitel. Dat zit er door het gelijke spel nu helaas niet in.

Ook dit jaar wordt er op Stadstuin Rusthout in Leidschendam weer geklust in het kader van NLdoet. Dit gaat gebeuren op zaterdag 14 maart en daarbij kan men nog best wat hulp gebruiken!

Tekening Caspar Reuvens tijdens opgraving Forum HadrianiCaspar Reuvens was de grondlegger van de archeologie in Nederland. Hij was de eerste die tussen 1827 en 1833 opgravingen deed bij de Romeinse stad Forum Hadriani in Voorburg. Zijn handgeschreven opgravingsdagboeken zijn echter nooit gepubliceerd. Wethouder van Eekelen van Cultureel Erfgoed: “Het is heel bijzonder om deze Romeinse geschiedenis zo dichtbij te hebben, in de Voorburgse grond.

SpecSaversVoor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Leidschendam was dit in 2019 Woej, waarvoor € 900,00 is gespaard. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkel de cheque aan Woej.
Op dinsdagavond 3 maart om 19:10 uur, vlak voor de Gemeenteraadsvergadering, zal de Stichting Duurzaam LV aan de wethouders Duurzaamheid en Groen een lijst met tips van inwoners overhandigen, over waar heel goed een boom geplant kan worden, en met duurzaamheidideeen. Een ieder is welkom dit bij te wonen. De overhandiging vindt plaats in de Raadszaal van Huize Swaensteijn, Herenstraat 72-74 in Voorburg.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures