Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Vandaag is het nieuwe wegdek van de Leidschendamse sluis ingehesen. Na veel ongemakken met de tijdelijke brug, is dan nu hopelijk de ellende voorbij. Het nieuwe wegdek ligt er in.

Een unieke wereldprestatie heeft team Van Velsen uit Stompwijk neergezet in de Africa Eco Race. In het eindklassement werden de Stompwijkers met hun vrachtwagen vierde. Dinsdagavond was er bij thuiskomst van het team dan ook een groot huldigingsfeest. Aldus Omroep West.

Op 8 januari jl. is in de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg opgeroepen tot een regionale actie tegen de mogelijke sluiting van het HMC Bronovo en het Antoniushove. De PvdA heeft hierbij brede steun ontvangen vanuit de fracties in de regio en PvdA-kamerlid Ploumen heeft de minister hier Kamervragen over gesteld.

Wijkvereniging Leidschendam-Zuid verzorgt op zaterdagmiddag en -avond 2 februari weer een klaverjasmarathon in 'Ons Tolhuis', de Horre 1 in Leidschendam. Van 10.00 uur tot 22.00 uur worden er partijen gespeeld volgens het zogenaamde Rotterdamse systeem. Er zijn leuke prijzen te winnen.

De SP is na jaren van stilte weer actief in Leidschendam-Voorburg. Afgelopen november is er een nieuw, vijfkoppig bestuur gekozen.

De WoonWijzerWagen stond vrijdag 11 januari voor de eerste keer in de gemeente Leidschendam-Voorburg, in de wijk Essesteijn. In januari en februari volgen nog vier locaties.

Van Velsen Rally Sport uit Stompwijk heeft de laatste etappe in de Africa Eco Race gewonnen. Na bijna zesduizend kilometer door Marokko, Mauritanië en Senegal te hebben gereden is het het rallytruckteam uit Stompwijk gelukt om de enige Nederlandse etappezege te behalen in de zwaarste rally van Afrika.