Sinds woensdagavond worden tal van karakteristieke gebouwen en beelden in de gemeente Leidschendam-Voorburg oranje aangelicht. Dit in het kader van 'Orange the World', de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen.
Zorgen voor goede parkeervoorzieningen in Leidschendam-Centrum is een oude CDA wens die steeds meer vorm krijgt.
De Mall of the Netherlands zal naar verwachting 18 maart 2021 worden geopend. Het winkelcentrum is ondanks de coronacrisis al voor 85% voorverhuurd.
De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg heeft unaniem tegen de komst van een lightrailtracé gestemd in de raadsvergadering van afgelopen dinsdag.
Je speelkameraad kwijtraken dat is wat honden in Park Sytwende nu overkomt. Sinds verleden week heeft het park een speciale hondenuitlaatplek.

Bij de kleur oranje hebben wij snel de associatie met wat bij ons land hoort. Het is de kleur dat ons samenbindt met Koningsdag, of als nationale sportteams en sporters voor ons land uitkomen.

De gemeente Leidschendam-Voorburg nodigt inwoners uit om nieuwjaarswensen in te zenden. De gemeente maakt daaruit een selectie, die inwoners in de originele All You Need is Love-caravan op mogen komen nemen.
Vanaf woensdagavond 25 november 17.30 uur kleuren de Dorpskerk, de beeldengroep en het gemaal bij de Sluis in Leidschendam oranje.
De initiatiefneemster van de petitie tegen het hondenhek in het Sijtwendepark voelt zich volledig genegeerd door de gemeente en de lokale politiek.
Een roekeloze automobilist is zondagochtend in het Damcentrum met z'n auto door een muur gereden.
Stadsbeveiligers in Leidschendam hebben zaterdagnacht op het nippertje een autobrand kunnen voorkomen.
Leidschendam-Voorburg kan niet zonder ondernemers.