Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Politie LogoDe politie heeft dinsdag 2 juni twee tieners aangehouden nadat zij op het Zwartepad in Voorburg een vrouw hadden beroofd van haar tas. Omstanders die het voorval zagen gebeuren zetten de achtervolging in en wisten op die manier de tas terug te krijgen. Even later hield de politie twee Haagse tieners van 17 en 19 jaar oud aan in Park Sonnenburgh.

Huygensfestival2020Het Huygens Festival 2020 is het eerste grote culturele evenement in de gemeente Leidschendam-Voorburg dat na de intelligente lockdown wel doorgaat. Aldus Het Krantje.

logo Veurs lyceumOnderwijswethouder Juliëtte Bouw van de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft woensdagmiddag een werkbezoek gebracht aan het Veurs Lyceum in Leidschendam. Dit zei rector Charlotte van Thiel van het Veurs Lyceum in Midvliet Actueel.

Logo Leidschendam VoorburgHuiseigenaren in Leidschendam-Voorburg kunnen vanaf 3 juni op een eenvoudige en voordelige manier starten –of juist doorgaan- met energie besparen. Met een kleine eigen bijdrage kunnen zij een WoonWijzerBox met energiebesparende producten ter waarde van 100 euro bestellen.

Logo Leidschendam VoorburgVeertien Zuid-Hollandse gemeenten, waaronder de gemeente Leidschendam-Voorburg, hebben een brandbrief gestuurd naar de Provincie Zuid-Holland. De portefeuillehouders van cultuur vragen daarin aandacht voor de enorme schade die de culturele sector in de provincie lijdt door de maatregelen in verband met de coronacrisis.

Woej Naaiproject mondkapjesVanaf 2 juni zijn de Woej locaties beperkt opengegaan voor een deel van de activiteiten. Hiervoor zijn diverse maatregelen getroffen, waaronder het dragen van mondkapjes volgens de richtlijnen van RIVM door medewerkers en vrijwilligers.

Up Jazz Guitar duo ft Deborah HullDe Voorburgse zangeres Debora, brengt op 8 juni haar album ‘Living Room Session’ uit. Een nummer van Debora’s album, Mr. Bojangles. Zo meldt Het Krantje.

Hamster Julianabaan Voorburg 1Een medewerker van de dierenambulance in Voorburg heeft maandagmiddag een kooi met een Russische dwerghamster achter winkelcentrum de Julianabaan in Voorburg gevonden.

RKAVV logoWederom goed nieuws voor de meidenafdeling van RKAVV: Paola van der Veen wordt komend seizoen trainster bij RKAVV in Leidschendam. 

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures