We hebben gesproken met Jeanette Ridder Amnesty afd Leidschendam Voorburg en Jaap Kooijmans Voorzitter WASBO
Burgemeester Klaas Tigelaar van Leidschendam-Voorburg vertelt over de laatste stand van zaken rondom de coronamaatregelen.
De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg gaat niet akkoord met een tramtracé langs opa’s veldje en de tuin van Huygens Hofwijck. Gemeenteraadslid Monica Velù van GBLV was ėėn van de initiatiefnemers van deze motie.
Het CDA Leidschendam-Voorburg heeft raadsvragen gesteld aan het college van B&W over de asfaltcentrale aan de Binckhorst. De gemeente Den Haag en BAM Infra zijn in onderhandeling over verplaatsing van de Haagse Asfaltcentrale.
Leidschendam-Voorburg gaat niet akkoord met een tramt of lightrail tussen de Binckhorst, Station Voorburg en Zoetermeer, waarbij scouting Livingstone-Miriam, Opa’s veldje en/of de tuin van Huygens Hofwijck worden aangetast.
De tandarts, bijna niemand gaat er graag naar toe, maar een gezond gebit is wel heel belangrijk. Erwin Verwer uit Leidschendam is al 25 jaar tandarts en met zijn moderne praktijk gevestigd aan de Fazantlaan. Tandarts Verwer was te gast in de studio.
Mink Out, komt vertellen over zijn gebundelde columns. Dat boek is pas verschenen en heet: De kunst van het kijken.
Vandaag hebben we gesproken met: Peter van Oyen Energie Expert, Pauline Hulspas Fata Aquana en Mischa Groenwegen Schoonmaakbedrijf De Nieuwe Weg
We spraken met Vincent van Bennekom (ADO iconentoernooi), Sander Wilders (trainer Forum Sport 2), Kenneth Soechit (trainer SEV), Louk Borsboom (Graaf Willem II VAC), Marina Nedl (trainer VOLEVO) en sporthistoricus Jan Luitzen.
Molen de Vlieger is in 2021 precies 400 jaar oud. Ter gelegenheid daarvan geeft men een kalender uit. Rob Hekman sprak met Mart Jochemsen, voorzitter van Stichting Molen de Vlieger. Annemijn Repelaer van Scouting Groep St Maarten Hildegard vertelt over de kerstbomenverkoop.
Hoe kun je voorkomen dat je hond het te koud krijgt in de winter? In de dierenpodcast dit keer vijf tips voor het uitlaten van je hond wanneer het koud en donker is. Verder vertelt Peter over het belang van voedingsstoffen die passen bij de behoefte van je hond.
We spraken met Marry Remery Voskuil Schrijfster Scholen in Leidschendam en Paulien Schuurman Contact Clown Meloentje
Ingesprek met Noor Kamerbeek en Leo Samama over de expo reis door Japan.
We spraken met: Richard Douw Eigenaar Randstad Autoglas, Marc Duijs Eigenaar Sport 2000 Voorburg en Arjan Spruijt Eigenaar Restaurant Eten Bij Werelds
We hebben gesproken met Oscar van Schijndel Veur Theater Ldsm en Jan Stout Kapper in Wassenaar