T-Mobile en Open Dutch Fiber melden dat er komend jaar al glasvezel in Leidschendam-Voorburg wordt aangelegd.
Rijen auto's stonden er dit weekend weer op de toegangswegen naar de Mall of the Netherlands. Omwonenden klagen vaak over de lange reistijd naar hun huizen.
In veel gemeenten worstelen organisatoren momenteel met de wijze van de intocht van Sinterklaas.
Rond half zes werd de brand ontdekt in de houten aanbouw van het hotel, gelegen op de kruising Vlietweg met de Broekweg.
Westernfeest in park 't Loo een groot succes.
Heb jij interesse in nieuws en media? Dan heeft Omroep Midvliet een leuke uitdaging voor je als nieuwsredacteur.
"Ben geen echte liefhebber van Hollandse muziek, maar als DJ leesbril kom je daar echt niet onderuit;-).
Samen met het Ouderenfonds start Hockeyclub Cartouche op 26 oktober met walking hockey voor 55-plussers.
De gemeente en Avalex doen er alles aan om het afval zo goed mogelijk in te zamelen.
Op zondag 7 november van 14:00 tot 17:00 uur opent het Veteranencafé zijn deuren weer in café Heeswijk aan de Heeswijkstraat 60 in Voorburg.
Het gebied tussen de stations Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI in Den Haag wordt een woongebied met werkgelegenheid.
In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 oktober zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt na een melding van een vermiste vrouw.
Een aantal weken geleden is de aannemer bij de Voorburgse Cricket Club begonnen met het verwijderen van de oude 'netten'.
Aan de rand van een parkeerplaats op Sportpark Westvliet aan De Groene Zoom in Den Haag zijn vrijdagochtend 22 oktober enkele jerrycans en wat andere spullen gevonden.
Na een seizoen zonder zaalhockey gaat Hockeyclub Cartouche er weer voor. In november gaat Cartouche Dome weer opbouwen voor het zaalseizoen. 
Op maandag 8 november verzorgt Sport en Welzijn in samenwerking met de Gemeente Leidschendam-Voorburg een nieuw Sportnetwerkcafé.
Slimmer energie opwekken en klimaatbewuster leven en werken. Samen maken we Nederland steeds duurzamer.
De Buurtkamer aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam is dé huiskamer van de Heuvelwijk.
D66 wil het onderzoek naar de El-Tawheed-moskee in Leidschendam maandagavond bespreken in de raadscommissie Samenleving.
Burgemeester Jules Bijl is tevreden over de toepassing van de coronacheck-app in Leidschendam-Voorburg. Hij zei dit woensdagavond in Midvliet Actueel.
De licentiecommissie van de KNVB heeft de begroting van het seizoen 21/22 van ADO Den Haag goedgekeurd. Dit meldt ADO Den Haag op haar website.
Een 15-jarige jongen die maandagavond een Poolse man voor de tram heeft geduwd in Den Haag wordt beschuldigd van doodslag. Dat heeft het Openbaar Ministerie donderdagvond laten weten.
(VIDEO) De plannen voor een oplossing voor het ongedierteprobleem in Leidschendam-Noord lijkt in een stroomversnelling te raken.
Jongeren die graag willen hockeyen, maar misschien minder goed meekomen in een regulier team, zijn van harte welkom bij hockeyclub Cartouche.
Dat beveiliging van een speelgoedwinkel geen overbodige luxe is, bleek wel uit de ramkraak die in september plaatsvond bij een speelgoedwinkel in Voorburg.
De afdeling Stadsbeheer van de gemeente Leidschendam-Voorburg geeft regelmatig een kijkje in de rijke flora en fauna die in de gemeente te vinden is. Dit keer 'Deadman’s fingers' aan de Lamoraal Baron Rengerslaan in Voorburg.
De brandweer kreeg woensdagavond 20 oktober een melding van een woningbrand aan de Kokkelsingel in de Haagse wijk Leidschenveen. Er was een enorme rookontwikkeling te zien vanuit de slaapkamer van de woning. 
Afvalverwerker Avalex is deze week gestart met het keuren en reinigen van wijkcontainers in Leidschendam. Vanaf 8 november volgen ook de wijkcontainers in Voorburg.
Op 20 oktober 1961 opende ‘Schoorwijck’ voor het eerst haar deuren. Daarom viert WZH Schoorwijck woensdag 20 oktober haar 60 jarig bestaan.
In de ruit van een schoonheidssalon aan de Laan van Meerdervoort in  Den Haag werd op woensdagochtend 20 oktober een kogelinslag aangetroffen.