Op maandagavond 13 februari waren Prins Ruud van der Goes, page Marian Groen in ''t Woud en opper Lennert Luiten van de Gaanders te gast bij het programma Hollands Allerlei.
 
Op maandag 6 februari waren Prins Carnaval van de Damzwabbers, Prins Gran Dorado (Richard Remmerswaal) samen met zijn vrouw Nancy op bezoek bij Hollands Allerlei.

Henk Bos en Joop Pol brengen u heerlijke synthesizermuziek.
Hans Biard in gesprek met ds. Arlette Brabander
17 september Vlietdagen
27 augustus  Cultureel-Zomerfestival
27 april Koningdag

18 april: 'Het Gouden Ei' terug bij Midvliet FM
Twee jaar lang gooide corona roet in de eieren, maar dit jaar is het gelukkig weer mogelijk: de grote eierzoekwedstrijd van Midvliet FM. Deze wordt gehouden op tweede paasdag (maandag 18 april).
De Midvliet-paashaas verstopt ’s ochtends vroeg in Stompwijk, Voorburg en Leidschendam vele eieren.

Elk ei heeft een nummer en bij het ei ligt ook een brief met instructies. Wie een ei vindt, moet op tweede paasdag tussen 10:00 en 17:00 uur naar de studio van Midvliet komen (Damlaan 35A in Leidschendam).
Bij het nummer dat op het ei staat, hoort een prijs. Die prijs kan tijdens de uitzending van het programma ‘Het Gouden Ei’ in ontvangst worden genomen. 
Op zaterdag 9 april hield LVvoorElkaar van 10:00 uur tot 14:00 uur een vrijwilligersmarkt in het Raadhuis in Leidschendam.

Hier konden vrijwilligersorganisaties en (potentiële) vrijwilligers met elkaar in contact komen.

Ook Midvliet was aanwezig, zowel met een stand om vrijwilligers te werven als met een mobiele studio om via Midvliet FM met de aanwezige standhouders en bezoekers te praten.
Op maandagavond 21 februari heeft Midvliet van 19:00 tot 22:00 uur de genomineerde sporters en vrijwilligers voor de 'VlietAwards' in het zonnetje gezet.
De genomineerden kwamen naar de studio en werden daar geïnterviewd. Ook heeft elke genomineerde in één minuut aangeven waarom er op haar/ hem / het team gestemd moet worden.

Wie maakte in 2021 hét verschil in de sport of juist voor een ander, als vrijwilliger? Zij komen in aanmerking voor een prijs.
Er zijn zeven categorieën [individuele vrijwilliger, jonge vrijwilliger (tot 25 jaar), vrijwilligersorganisatie, sporter m/v, sporttalent, sportteam en onbeperkte topper (sport en/of vrijwilliger)]. De genomineerden worden in de uitzending per categorie geïnterviewd, zodat de kijker en luisteraar een vergelijking kan maken.
Verhalen van Krakepoot, Wies leest verhalen voor uit haar eigen boek 'Krakepoot'
Kerstbrunch met burgemeester Jules Bijl en Hans
Uniek in Muziek aflevering 6 (nu volledig)
Uniek in Muziek aflevering 6 (deze uitzending is afgebroken i.v.m. een storing in de studio)