CDA Leidschendam-Voorburg nodigt alle inwoners van de wijk 't Lien / De Rietvink uit voor een open wijkbijeenkomst op donderdag 31 oktober.

De bijeenkomst vindt plaats bij Wijkvereniging De Blauwe Tram aan de Oude Trambaan 51 in Leidschendam en duurt van 19:30 tot 21:30 uur.
Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

“Het is voor ons als fractie essentieel om direct van de inwoners te horen wat er in hun buurt speelt,” zegt fractievoorzitter Ron van Duffelen. “Als gemeenteraad behandelen we zaken die de wijken direct raken, en het is belangrijk om te begrijpen wat bewoners belangrijk vinden.” Door in de wijken aanwezig te zijn en met de bewoners te praten, krijgen we waardevolle inzichten die we kunnen gebruiken in de gemeenteraad.”

Tijdens de bijeenkomst is er geen vast programma. Bewoners kunnen zelf onderwerpen inbrengen die hen bezighouden, van verkeerssituaties tot buurtoverlast. Gemeenteraadsleden van de CDA fractie zullen aanwezig zijn om in gesprek te gaan en de ideeën van bewoners mee te nemen.

Ron van Duffelen benadrukt het belang van deze bijeenkomsten: “We organiseren deze avonden zodat bewoners laagdrempelig met ons in gesprek kunnen gaan. Wij hopen dat velen van deze mogelijkheid gebruik zullen maken om hun ideeën en/of zorgen te delen.”


Door: Peter van der Aar.
Bron: persabericht CDA Leidschendam-Voorburg.