Van de Stompwijkse Paardendagen tot het Blesse Paard. Stompwijk heeft veel uniek erfgoed dat de gemeente wil vastleggen voor toekomstige generaties.

Daarom werkt de gewmeente aan een gebiedsbiografie. "Hiervoor vroegen we onder andere inwoners om hun ideeën te delen. We nodigen geïnteresseerden nu graag uit om op 10 oktober tijdens een duik in het erfgoed van Stompwijk te komen luisteren naar wat er tot nu toe is opgehaald.

Iedereen is op donderdag 10 oktober van 19:00 uur tot 20:30 uur van harte welkom in het Dorpspunt in Stompwijk. Tijdens de bijeenkomst presenteren we de laatste stand van zaken rond de gebiedsbiografie en horen we graag de mening van inwoners over het erfgoed in Stompwijk.

Op deze manier komen we te weten welk erfgoed waardevol is om te behouden en waarom. En wellicht ontdekken we zelfs nieuw erfgoed dat nog niet in beeld is.

Aanmelden
Duikt u mee in het erfgoed van Stompwijk? En wilt u ons laten weten welk erfgoed voor u en uw omgeving belangrijk is? Meld u dan aan voor de bijeenkomst via www.lv.nl/erfgoed."


Door: Peter van der Aar.
Bron: gemeentelijke website lv.nl.
Foto: Erfgoed van Stompwijk (foto: Haags Gemeentearchief).