Op zaterdag 5 oktober is het weer Vriendjesdag bij VRC! De jongste teams, de Guppen, Turven en Benjamins, nodigen hun leeftijdsgenootjes uit om een keertje mee te komen trainen.

Om zo te laten zien dat rugby echt heel leuk is!

• Waar:
Op het veld aan de Groene Zoom in Den Haag (direct achter Monkey Town/Epicx)
• Tijd:
9:30-11:00: Guppen (geboren in 2019 of later) en Turven (geboren in 2017 en 2018)
11:00 – 12:30: Benjamins (geboren in 2015 en 2016)
• Aanmelden voor de vriendjesdag:
Via het aanmeldingsformulier op www.voorburgserugbyclub.nl

Rugby Nederland zegt over rugby:
“Rugby is voor iedereen. Ben je snel en beweeglijk, klein maar behendig of juist sterk en zwaar, er is plek voor iedereen. Rugby is een echte teamsport. Je speelt met elkaar en kunt niet zonder elkaar. Niet in het veld en ook niet daarbuiten. Vele rugbyspelers hebben hechte vriendschappen voor het leven met hun teamgenoten.
Rugby is een echte sport voor jonge kinderen. Zowel voor jongens als voor meisjes. Jonge kinderen hebben vaak veel energie, willen graag rennen en stoeien en daar is in het rugby meer dan voldoende ruimte voor. Rugby is niet voor niets de snelst groeiende sport in Nederland.”

Ook voor oudere kinderen is nog voldoende plek om te komen rugbyen. Specifiek is men op zoek naar aanvullingen voor de Clubs teams: spelers geboren in 2011 en 2012. Als je een keertje wilt komen meetrainen dan kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kom je ook? Let’s give rugby a try!


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht VRC.

VRC Vriendjesdag 3
VRC Vriendjesdag 1