(VIDEO) In het park bij het Raadhuis in Wassenaar is dinsdagavond een lichaam gevonden. Dat meldt mediapartner Omroep West.
De stemmen van de Tweede Kamerverkiezing in Wassenaar zijn geteld. De VVD blijft de grootste partij van Nederland, maar verloor terrein in Wassenaar.
Dinsdagmiddag 16 maart is een personenauto op de Landscheidingsweg/N440 tegen een lantaarnpaal gebotst. Dit meldt calamiteitenwebsite Regio 15.
(VIDEO) Martin Reitsma ontvangt in 'zijn' kasteel Oud-Wassenaar Jennifer Ewbank, Jane Goulding, Ferry Lever, Lennart Koenraads, Ruud Jansen, Peter Kok en Hans Meilatz.
Het verkeer op het Molenplein wordt komende woensdag omgeleid vanwege een wegafsluiting. De weg is afgesloten ter hoogte van de molen Windlust richting het centrum.
(VIDEO) Het Wassenaarse raadslid Laurens van Doeveren doet een gooi naar een tweedekamerzetel.
De PvdA in Wassenaar opent de aanval op de VVD. Die zou slechts schijnoplossingen bieden om het sluipverkeer in de gemeente op te lossen.
De 35-jarige Laurens van Doeveren uit Wassenaar is kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hij staat op de kandidatenlijst op nummer 51.
De columns van de Vrienden Van Wassenaar gaat deze week over de geplande herbestemming van raadhuis De Paauw.
De explosieven opruimingsdienst heeft maandag een geschutsgranaat tot ontploffing gebracht. De granaat was eerder op de dag in de Wassenaarse duinen gevonden door oceaanroeier Mark Slats.
De politie publiceert op Facebook regelmatig verhalen uit de praktijk. Dit verhaal is van hoofdagent Richard uit Wassenaar.
Duinrell is opvallend hard getroffen door de coronacrisis, zo is te lezen op de website loopings.nl.
In de bibliotheek van Wassenaar gaat men weer ruimte maken voor de nieuwe collectie.