Stompwijker Tim Oliehoek heeft een fors verjaarscompliment gekregen van een van zijn voormalige docenten op de Nederlandse filmacademie.
(VIDEO) GBLV/Gemeentebelangen wil van het college van B&W van Leidschendam-Voorburg weten hoe het tegen Stompwijk aankijkt.
[VIDEO] Op Vogelplas de Starrevaart tussen Stompwijk en Leidschendam was het afgelopen dagen een drukte van belang.
De Stompwijkse IJsclub 'Nut en Vermaak' laat ondanks het ijzige winterweer de natuurijspret aan zich voorbijgaan. Reden zijn alle gevaren rond coronabesmetting.
Een groep inwoners van Stompwijk wil dat het dorp de gemeente Leidschendam-Voorburg verlaat en zich aansluit bij Zoeterwoude. Reden voor de 'Stexit' is dat zij vinden dat er binnen de gemeente onvoldoende aandacht is voor de belangen van Stompwijk.
De Stompwijkse actiemaand voor Support Casper eindigde donderdag 31 december om 13.00 uur met een enorme opbrengst van 35.418 euro. 'Mooi dat dit dorp zo gul is' zegt Jeroen de Gier vol trots tegen Midvliet verslaggever Rene Marquard.
De Stompwijkse bevolking heeft in haar decemberactie om onderzoek naar alvleesklierkanker te steunen al meer dan 26.000 euro opgehaald.
De gemeente Leidschendam-Voorburg begint komende week maandag met het vervangen van de Tuinbouwbrug in Stompwijk.
Stompwijk komt deze decembermaand in actie voor Support Casper en daarmee voor onderzoek tegen alvleesklierkanker.
GBLV/Gemeentebelangen en ChristenUnie-SGP hebben vragen gesteld aan wethouder Rouwendal over grondposities die te koop worden aangeboden langs de Stompwijkseweg.
Petra OliehoekPetra Oliehoek - van Es was deze week te gast in 'Mini Zomergasten' bij Midvliet FM. De geboren en getogen Stompwijkse is de grote kracht achter het dorpsorgaan 'De Dorpsketting', dat onlangs haar 50 jarig bestaan vierde.