"Niet alleen een prachtige nieuwe rondweg, maar vooral een grote aanwinst voor de bereikbaarheid en veiligheid van Stompwijk".
Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg wil weten hoe het staat met het participatieproces rond de ontwikkeling van de Dr. Van Noortstraat in Stompwijk.
Stompwijk wist van Koningsdag ondanks coronabeperkingen toch nog een feestelijk gebeuren te maken met een virtueel concert vanuit De Bles.
GBLV heeft wethouder Rouwendal aan de tand gevoeld over het gebrek aan betaalbare woningen in Stompwijk.
Het moeilijkste na dertien maanden corona, is op zoek blijven gaan naar de beperkte mogelijkheden die er wel zijn.
De aanleg van de nieuwe Veenpoldersweg in Stompwijk zit er voor aannemer KWS bijna op.
De Elfdorpentocht gaat ook dit jaar niet door. Tourclub Stompwijk had gehoopt dat de fietstocht door Zuid-Holland dit jaar wel doorgang zou kunnen vinden.
(VIDEO) Stompwijk’92 is een vereniging waar iedereen trots op is in Stompwijk. Kids zijn weer heerlijk aan het voetballen op de woensdagmiddag.
(VIDEO) Op boerderij Akkerlust in Stompwijk maakt Demi Olsthoorn ambachtelijk ijs van de koeien die ze zelf melkt.
(VIDEO) Het college van B&W in Leidschendam-Voorburg wil Stompwijk beslist nog niet kwijt.
Deze zomer knapt de gemeente de speelplek langs de Pinksterbloem in Stompwijk op. Ook wil de gemeente er een sportplek aanleggen.
Stompwijker Tim Oliehoek heeft een fors verjaarscompliment gekregen van een van zijn voormalige docenten op de Nederlandse filmacademie.
(VIDEO) GBLV/Gemeentebelangen wil van het college van B&W van Leidschendam-Voorburg weten hoe het tegen Stompwijk aankijkt.