Omroep West is op zoek naar zangtalent die Zuid-Holland-Noord kan vertegenwoordigen op het Regio Songfestival.

Iedere zanger, sing- en songwriter of muziekgroep die een eigen nummer heeft en klaar is dat aan het grote publiek te laten horen, kan zich vanaf 31 maart aanmelden bij de regionale omroep. Het talent dat uiteindelijk wordt gekozen doet mee aan de finale van het Regio Songfestival dat op 9 november plaatsvindt in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. De finale is in heel Nederland live te zien op televisie en online bij alle regionale omroepen.

Regionaal Songfestival
Het Regio Songfestival wordt georganiseerd door alle dertien regionale publieke omroepen van Nederland. In 2023 werd het Regio Songfestival voor de eerste keer georganiseerd en gewonnen door de Limburgse Emmy Ackermans met het liedje 't Letste Rundje. Daarom ontvangt L1, de regionale omroep van Limburg, dit jaar alle finalisten in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Op 9 november vindt daar de grote finale plaats van het Regio Songfestival 2024, door middel van een prachtige show.
Deze show is die avond live te volgen via de televisiekanalen van alle dertien regionale omroepen en online. Dé kans voor nieuw talent om zich aan het grote publiek voor te stellen.

Talent gezocht
Omroep West zoekt muzikaal talent om de regio Zuid-Holland-Noord te vertegenwoordigen bij het Regio Songfestival. Zangers, sing- en songwriters of muziekgroepen die nog geen Top-40 notering hebben gehad en die zingen in het Nederlands of een taal uit eigen streek worden uitgenodigd zich aan te melden. Ook moeten de tekst en muziek van het nummer origineel zijn, dus geen cover van een bestaand lied.

Talent kan zich vanaf 31 maart en vóór 1 juni 2024 aanmelden op de website van Omroep West via deze url: www.omroepwest.nl/regiosongfestival
Meer informatie over het Regio Songfestival is te lezen op de website van het Regio Songfestival www.regiosongfestival.nl.


PB24004 LOGO REGIO SONGFESTIVAL