Er zijn wegwerkzaamheden aan de A4 en A12 op en rond het Prins Clausplein bij Den Haag.

Delen van de snelweg zijn daarom maandag en dinsdag vanaf 's avonds laat afgesloten tot de volgende ochtend. Dit meldt onze mediapartner Omroep West.

Maandagavond en -nacht
Tussen maandag 22.00 en dinsdag 2.00 uur kun je vanaf de A12, vanuit de richting Den Haag, niet de A4 richting Amsterdam opdraaien. Je kunt wel richting Delft rijden.
Iets later, tussen 0.00 en 6.00 uur, gaan allebei de verbindingswegen vanuit de andere richting dicht. Dat betekent dat je vanaf de kant van Zoetermeer niet de A4 richting Amsterdam en Delft op kunt.
Op de A4 is deze avond en nacht de op- en afrit bij Leidschendam, in de richting van Amsterdam naar Den Haag, afgesloten tussen 21.00 en 0.00 uur.

Dinsdagavond en -nacht
De parallelbaan op de A4 tussen Leidschendam en het Prins Clausplein wordt dinsdag om 23.00 uur afgesloten tot de volgende ochtend 5.00 uur. Daardoor is de toerit naar Leidschendam (afrit 8) afgesloten vanuit de richting Amsterdam, maar kun je ook vanaf de A4 - vanuit Amsterdam - niet via het Prins Clausplein de A12 richting zowel Den Haag als Zoetermeer op.
Kom je vanuit de richting Delft en Rotterdam rijden, kun je niet via het knooppunt naar Den Haag rijden. De enige rijstrook op het Prins Clausplein richting de hofstad is dicht van dinsdag 21.00 tot woensdag 1.00 uur.
Op de A12, vanuit de richting Den Haag naar Utrecht, is de op- en afrit Voorburg dicht tussen 21.00 en 1.00 uur.

Woensdagavond en -nacht
De op- en afrit Leidschendam is woensdag van 23.00 tot 2.00 uur afgesloten vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam.


Door: Peter van der Aar.
Bron: omroepwest.nl.
Foto: Prins Clausplein (foto: ANP).