Op zondag 9 juni organiseert Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst 's-Gravenhage e.o. een speciale rondleidingendag in het dierenhospitaal.

Het thema van deze dag is het belang van een testament en de mogelijkheid om goede doelen daarin op te nemen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze bijzondere dag.

Samenwerking met Notariaat Van Sprundel
De rondleidingendag wordt georganiseerd in samenwerking met Notariaat Van Sprundel. Een medewerker van het notariaat zal een presentatie geven over het opstellen van een testament en hoe je goede doelen hierin kunt opnemen. Na de presentatie is er tijd om vragen te stellen.

Kijkje achter de schermen
Na de presentatie krijgen de deelnemers een rondleiding door het dierenhospitaal van een enthousiaste vrijwilliger. Bezoekers kunnen onder andere de kattenkamers, de verblijven van de boerderijdieren en de ambulances bekijken. De hele activiteit, inclusief pauzes, duurt ongeveer twee uur. 

Beperkte plaatsen beschikbaar
De rondleidingen zijn op inschrijving en er is beperkt plek. Geïnteresseerden moeten snel een gratis ticket reserveren.
Meer informatie en aanmelden kan op https://dierenambulancedenhaag.nl/rondleiding/.

Steun voor het dierenhospitaal
Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst 's-Gravenhage e.o. zorgt voor zieke en gewonde dieren. Dit kost geld en de stichting is afhankelijk van donaties en nalatenschappen. Dankzij de steun van velen kunnen zij hun belangrijke werk voortzetten en dieren blijven helpen.


Door: Karin van der Spek
Bron: Stichting Dierenhospitaal & Ambulancedienst Den Haag e.o.
Foto: Simone Janssen