De 42e editie van het Zeeheldenfestival vindt plaats van woensdag 3 juli tot en met zaterdag 6 juli op het Prins Hendrikplein in Den Haag.

En het is gratis toegankelijk, dankzij de vele donateurs en sponsors die het Zeeheldenfestival steunen. Met vier dagen muziek, straattheater, activiteiten en veel gezelligheid viert men dat het Zeeheldenkwartier een heerlijke plek is om te wonen, te werken en te leven. Er is een fantastisch programma op het Prins Hendrikplein.

Het wordt weer een groot gevarieerd feest dat op woensdag 12:00 uur begint met leerlingen van basisschool De Spiegel en eindigt op zaterdag 6 juli om 22:45 uur met Hollands beste en vetste garageband Claw Boys Claw.
Daartussenin zit van alles, voor ieder wat wils, voor groot en klein: Haags talent van Kiki & the Falhabers en Bottled waves; hiphopfunk van Primaat; ska van Mark Foggo; stevige rock met hier-en-daar-een-funky-country-snikje van Nico Dijkshoorn & The Hank Five; optredens van steltentheater Bisous Bisous en Marc Muy Difficil, die met grappen en onverwachte wendingen theater- en circusacts aan elkaar koppelt.

Vooral op woensdag- en zaterdagmiddag is er van alles voor de jonge Zeehelden te doen: klimmen en klauteren, knutselen, schminken, poppen- en straattheater en ga maar door. Er gebeurt heel veel in deze vier dagen, gelukkig staat het hele programma op de website www.zeeheldenfestival.nl/#programma

En heb je lekkere trek of dorst? Er is genoeg keuze aan betaalbare hapjes en drankjes!


Door: Peter van der Aar.
Tekst: persbericht Zeeheldenfestival.
Foto: Peter van der Aar.