Nieuwsbericht van Mediaparter Radio & TV West.

HILLEGOM - De politie heeft vier tieners aangehouden na een zware mishandeling in maart van dit jaar. Het 15-jarige slachtoffer liep bij de vechtpartij een flinke hoofdwond op, werd beroofd van zijn telefoon en kon zich na het incident niets meer herinneren van wat er was gebeurd. Dinsdag is het viertal opgepakt, meldt de politie donderdag.

De zware mishandeling vond op 2 maart plaats op een voetbalvereniging aan de Van der Endelaan in Hillegom. De agenten kregen destijds rond 19.45 uur melding dat er bij de club een vechtpartij zou zijn geweest.
Toen de politie aankwam, vonden ze de gewonde jongen uit Hillegom, die niet meer wist wat er was gebeurd. Hij had een flinke hoofdwond en zijn telefoon was gestolen. Na een groot onderzoek kwam de politie maanden later de verdachten op het spoor.

Aanhoudingen en verhoor
De verdachten zijn 16-jarige jongens uit Hillegom, Lisserbroek en Dordrecht en een 17-jarige uit Leidschendam. Ze zijn dinsdagochtend aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar zijn ze verhoord, waarna ze weer naar huis mochten. Ze blijven nog wel verdachten in deze zaak. De politie heeft ook de woningen van de verdachten doorzocht.


Door: Nahira Martina
Foto: Redactie Midvliet/ Nahira Martina
Bron: Mediapartner Radio & TV West

Foto ter illustratie.