Zaterdag 17 augustus zal winkelcentrum Buytenwegh de derde editie gaan beleven van het spectaculaire topfeest Pop on Tour.

Het rondreizende muziekfestival met de leukste artiesten op één podium! Georganiseerd door All-In-One Feestjes en Sweet Lake Events. Uiteraard is iedereen van harte welkom op dit gratis toegankelijke spektakel met een behoorlijke dosis live entertainment. Het muziekcircus brengt deze middag van 12:30 tot 17:00 een bezoek aan Winkelcentrum Buytenwegh. In deze editie zullen maar liefst vier solo-artiesten, een duo, een vijfmans-formatie en een surprise-act op de planken knallen. Dat wordt dus weer een heerlijk middagje genieten voor jong en oud!

De line-up van Pop on Tour op 17 augustus ziet er als volgt uit
12:30 - Johan Rensen! Ooit werd deze sympathieke Zoetermeerder met zijn entertainmentcapaciteiten ontdekt tijdens een karaoke-show. Niet lang daarna is hij de muziekwereld in gestapt en met succes in een stroomversnelling beland.
13:15 - Margareth! Van jongs af aan wist Margareth al dat ze kon zingen. Ze is inmiddels alweer 10 jaar actief met live optredens. Inmiddels heeft heel wat ervaring opgedaan... regionaal, nationaal en zelfs in Spanje.
14:00 - John Medley! Wie kent ‘m niet, onze ambassadeur... niet te missen. Deze allround top-entertainer is een graag geziene gast op festivals! Altijd gegarandeerd het dak eraf met zijn aanstekelijke performance.
14:45 - Lennart Koenraads! Een veelzijdig zanger/toetsenist. Onder de artiestennaam Lennart-live is hij in staat een complete ‘allround-one-man-band’ neer te zetten. Samen met zijn enthousiasme maakt hij van ieder optreden een onvergetelijk feest.
16:15 - blueSpirit! Deze 5-mansformatie speelt al meer dan 20 jaar in binnen en buitenland. Beleef swingende blues en rock ’n’ roll, gebracht op hun eigenwijze wijze als eindknal tijdens Pop on Tour!

Special guests - Ron en Saïd! Ronnie de Cameramoney en Saïd de Assistent zetten letterlijk en figuurlijk overal de tent op zijn kop. In de chaos die zij komen veroorzaken weet niemand wat er te gebeuren staat. De cameramannen kregen hun landelijk bekendheid dankzij het TV programma ‘Ik geloof in mij’ van SBS6, Zij sloegen zo goed aan dat zij hierin een eigen rol kregen toebedeeld.
De presentatie ligt in handen van John Tuinebreijer. Hij zal dit spektakel nog completer maken met zijn enthousiaste af- en aankondigingen.

Winkelcentrum Buytenwegh is gelegen aan het Kentgensplein in Zoetermeer en is zeer gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog volop gratis parkeergelegenheid. Dus kom 17 augustus lekker langs en geniet van veel kijk- en luisterplezier tijdens Pop on Tour.. Hét muziekfeest waar je vrolijk van wordt!


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Sweetlake-events.

POP TOURPOSTER
POP TOURARTIESTEN