Vanaf zaterdag 10 augustus voert de gemeente Den Haag wegwerkzaamheden uit aan de kruising van de Binckhorstlaan en de Zonweg.

Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan van de Binckhorstlaan o.a. in de richting van Voorburg afgesloten voor al het verkeer.

De werkzaamheden zijn onderdeel van een groter project om de infrastructuur en verkeersdoorstroming in het gebied te verbeteren. De werkzaamheden omvatten onder andere de aanleg van verkeersdrempels op de rijbaan van de Binckhorstlaan om de snelheid van het verkeer te verminderen.

Daarnaast wordt de oversteek voor fietsers breder gemaakt, net als de weg ernaast, om de veiligheid en doorstroming te verbeteren. Ook worden de markeringen op de weg opvallender gemaakt om de zichtbaarheid te vergroten en de verkeersveiligheid te bevorderen. 

Reizigers die normaal gesproken gebruik maken van deze route worden geadviseerd om alternatieve routes te plannen en rekening te houden met mogelijke vertragingen.

Voor meer informatie over de wegafsluiting en de geplande werkzaamheden, bezoek de website van de gemeente Den Haag via deze link deze link.

werkzaamheden Binckhorst
Door: Karin van der Spek
Bron: gemeente LV