Na het indrukwekkende jubileumconcert met René ten Cate ft Martijn van Iterson vanwege het 30 jaar bestaan van PJPJ is op 12 oktober het jazzconcert met Bettina and the Birds.

Bettina and the Birds, met Bettina Bánki, zang, zijn jazzstudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zij spelen hun eigen gecreëerde arrangementen van jazzstandards, voornamelijk pure jazz met kenmerken van wereld- en volksmuziek. Het repertoire dat de band speelt komt vooral uit de American Songbook. Tijdens het concert zingt Bettina ook eigen nummers. In de band zitten verder Pascal van den Dool, piano, Basso Chan, contrabas en Hafsteinn Davíðsson, drums,

Het jazzconcert van Bettina and the Birds vindt plaats in de tot jazzcafé omgetoverde Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur en de entree is laag: € 9,00. Voor donateurs, studenten en jongeren tot 18 jaar is de entree gratis. De bezoeker geniet deze avond in een sfeervolle omgeving van een heerlijke avond jazzmuziek. Reserveren is niet nodig.
Meer info over Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) staat op www.pjpj.nl.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht PJPJ. 

PJPJ Poster 12 10 2024