"Op een stralende Moederdag heeft een lokale ondernemer samen met Mirjam Stichter en Pascal Bastiaan de handen ineengeslagen. 

Het doel was om 20 moeders in armoede te verrassen met een tas vol verrassingen. Met een hartverwarmende dosis vrijgevigheid hebben o.a. kapper Magnifique en Miss Unicorn het mogelijk gemaakt om deze bijzondere dag extra speciaal te maken voor diegenen die het het meest nodig hebben. Mirjam heeft dit keer vanwege omstandigheden het initiatief overgedragen aan Pascal,Bastiaan en zijn vrouw, hij heeft ervoor gezorgd dat deze tasjes met liefde werden verzameld, samengesteld en persoonlijk overhandigd aan elke ontvanger.
Op de foto staat ook een moeder die zeer was verrast.

Pascal: "Die blije gezichten van die moeders, dat was echt hartverwarmend. Het laat maar zien hoe krachtig het is als we samen optrekken.
Mirjam : "We hebben niet alleen cadeautjes gegeven, maar ook echt wat liefde en hoop verspreid! En dat is toch waar het om draait in het leven, toch?"

Mirjam en haar dochter helpen en ondersteunen mensen uit Leidschendam-Voorburg die in armoede leven. Wilt u ook wat bijdragen dan kunt u contact opnemen met Mirjam. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Mirjam Stichter,
Armoedebestrijding."