Woensdag 29 mei vond na jaren van afwezigheid weer een voetbalwedtrijd plaats tussen gemeenteraad (aangevuld met het college van B&W) en de G-teams van SEV. 

De wedstrijd vond woensdagavond plaats in sportpark Kastelenring in Leidschendam. Jaren geleden was dit een jaarlijks terugkerend evenement. De organisatoren hopen dan ook dat het sportieve treffen weer kan uitgroeien naar iets waar beide partijen jaarlijks naar uit kijken. Een evenement uniek in de regio en wellicht ver daarbuiten.

Burgemeester Martijn Vroom was aanwezig om de prijs te overhandigen: 'Supertof was het. Het was vanaf het eerste moment van aankondigen tot ver na de prijsuitreiking geweldig leuk. Iedereen zette beste beentjes voor, raads- en commissieleden voetbalden voor wat ze waard waren. Kundige arbitrage onder leiding van collega Pieter van Baalen en wethouders Van Eekelen en Bremer als grensrechters. Commissie-griffier Edgar die zich volledig gaf op het veld. Wethouder Keus die het doel van de gemeenteraad probeerde te verdedigen en wethouder Van Veller als analist langs de lijn. Plezier alom! Op naar de volgende'.

De G-teams van SEV wonnen de wedstrijd met 3-1!

Door: Karin van der Spek
Bron: @mwvroom via Instagram