Onderstaand bericht is bestemd voor jonge en pas gestarte ondernemers

"Hey Wondernemer!

Wat dacht je ervan om nog een keer op een zondagmiddag te borrelen, zodat niemand in de knoei komt met werk en we allemaal kunnen genieten van een ontspannen wijntje of biertje? 😉

Op zondagmiddag, 9 juni van 15:00 tot 18:00 uur, organiseren we een Wondernemers Pubquiz en we kunnen terecht in de Hopkamer, een echte bruine kroeg in het Huygenskwartier van Voorburg. Deze kroeg is op 1 januari overgenomen door Bas en Thomas. De Hopkamer, een begrip in Voorburg, wie kent het niet? Kom ook naar deze laagdrempelige en gezellige borrelmiddag!
Vanaf 15.00 ben je welkom. Rond 15.30 starten we met een welkomstwoord, de quiz, aansluitend een prijsuitreiking en daarna voldoende tijd om gewoon echt lekker te borrelen. Als het goed weer is kunnen we zelfs op het terras terecht! Heb je zin om, onder het genot van een hapje en drankje, met elkaar bij te praten, nieuwe collega's te ontmoeten en ervaringen te delen met ondernemers uit de gemeente? Heb je zin om je kennis te testen op het gebied van (w)ondernemen? Zorg dat je erbij bent!

De toegang tot dit evenement is geheel gratis, maar we verzoeken je vriendelijk om je aan te melden, zodat we weten wie er komen. Er zal een hapje voor je klaar staan, een drankje is deze keer voor eigen kosten en gewoon te bestellen aan de bar bij Bas en Thomas.
Aanmelden kan eenvoudig via Instagram. Ga naar onze feed, klik op de registratieknop en vul je gegevens in. Binnen enkele dagen ontvang je een bevestiging van ons (zie de bijlage voor een afbeelding).
Heb je geen Instagram? Stuur ons dan een e-mail met je aanmelding, inclusief je volledige naam, bedrijfsnaam (voor je naambordje), website en e-mailadres. Deze gegevens voegen we toe aan ons ledenbestand.

Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website, www.wondernemers-platform.nl. In de bijlage vind je de uitnodiging, en je kunt ons natuurlijk volgen via Facebook en Instagram. Ken je andere ondernemers die net zijn gestart of al een tijdje bezig zijn maar wel perfect bij Wondernemers passen? Aarzel niet om deze e-mail door te sturen en hen uit te nodigen!

We hopen je te mogen begroeten op zondag 9 juni bij de Hopkamer, Kerkstraat 4 in Voorburg."


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Wondernemers Leidschendam-Voorburg.