De nieuwe website van het Ondernemers Platform Hollandse Plassen (OPHP) is feestelijk gelanceerd tijdens de opening van de Boatshow Hollandse Plassen.

De Hollandse Plassen, waaronder Vlietland en de Leidschendamse Sluis stonden hierbij volop in de schijnwerpers.

Samenwerking voor sterker plassengebied
De gemeente Leidschendam-Voorburg, partner van de Hollandse Plassen, benadrukte het belang van samenwerking. Onlangs tekenden diverse gemeenten een overeenkomst om gezamenlijk het Hollandse Plassengebied te versterken.

Hollandse-plassen.nl
De nieuwe website, een initiatief van het Ondernemers Platform Hollandse Plassen, biedt een moderne, gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers en ondernemers. Wendy Verbeek, bestuurslid van Hollandse Plassen, lichtte het ontwerp en de functionaliteiten toe. De website dient als centrale hub voor informatie en netwerken in de regio, met onder andere een meerdaagse vaarroute van Vlietland naar Aalsmeer en terug, ontwikkeld door Leo van der Kolk.

Lancering Hollandse Plassen magazine
Na de websiteonthulling werd het nieuwe Hollandse Plassen magazine gepresenteerd, ook digitaal beschikbaar op de website. Bezoekers van de Boatshow namen het magazine enthousiast in ontvangst.

Het evenement, tevens de opening van het vaarseizoen in Leidschendam-Voorburg, was een groot succes. De nieuwe website en het magazine zullen volgens de organisatie bijdragen aan de promotie en ontwikkeling van dit prachtige watergebied.

Hollandse plassen bijeenkomst
Bezoek hollandse-plassen.nl en ontdek wat de Hollandse Plassen te bieden hebben. 


Door: Karin van der Spek
Bron en foto: Hollandse Plassen en Tom Lek