Tijdens de zomervakantie organiseert Stichting Epic Youth in Leidschendam-Voorburg diverse onlineactiviteiten speciaal voor jongeren van 10 tot 25 jaar oud.

Het zomervakantie programma staat in het teken van beweging, entertainment en (financiële) gezondheid en wordt mede door de jongeren zelf georganiseerd.
  • Ontdek je innerlijke fitnessfanaat tijdens onze online fitness workshop. Jongeren krijgen de kans om verschillende workouts te ontdekken en hun conditie te verbeteren.
  • Laat je DJ-talent zien tijdens onze online dj-workshop. Jongeren krijgen de kans om te leren mixen, draaien en muziek te maken onder begeleiding van een professionele DJ.
  • Verfijn je vechtsportvaardigheden tijdens onze online kickboks workshop. Jongeren kunnen de basis van kickboksen leren en hun techniek verbeteren.
  • Vergroot je financiële kennis met onze online podcast 'Omgaan met geld'. Leer over slim budgetteren, sparen en investeren, en neem actief deel door vragen te stellen en mee te discussiëren.
  • Waag je kans bij onze online bingo met leuke prijzen. Jongeren kunnen samen spelen, spanning ervaren en fantastische prijzen winnen in een gezellige omgeving.
  • Doe mee aan onze onlinetalentenshow! Jongeren tonen hun talent aan een publiek. Beoordeeld door jury leden en gestemd door het publiek. Jouw kans om te schitteren! 
  • Neem deel aan ons grote online Fortnite Duo toernooi! Jongeren strijden om de titel van kampioenen van Leidschendam-Voorburg. Een kans om je gamingvaardigheden te tonen en de competitie aan te gaan!
Deelnemers kunnen mooie prijzen winnen. De kans op prijzen wordt groter naar mate zij aan meer activiteiten deelnemen. Daarmee verdienen ze Epic Points die ze kunnen besteden in de webshop. Alle activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth: www.epicyouth.nl/live en worden voorzien van commentaar.

De activiteiten vinden op de volgende momenten plaats:

Activiteiten
Vrij 19 juli – Fitness Workshop - 15:00 - 17:00 uur
Vrij 26 juli – DJ workshop - 19:00 - 21:00 uur
Vrij 2 aug - Kickboksworkshop - 15:00 - 17:00 uur
Vrij 9 aug – Omgaan met geld podcast - 19:00 - 21:00 uur
Vrij 16 aug – Bingo - 19:00 - 21:00 uur
Vrij 23 aug – Online Talentenshow – 19:00 – 21:00 uur
Za 24 aug - Fortnite Poule A - 19:00 - 21:00 uur
Ma 26 aug - Fortnite Poule B - 19:00 - 21:00 uur
Di 27 aug - Fortnite Poule C - 19:00 - 21:00 uur
Do 29 aug - Fortnite Finale - 19:00 - 21:00 uur

Aanmelden 
Hier kun je aanmelden voor een activiteit: EpicYouth

Naast deelname aan de activiteiten, worden jongeren zelf verantwoordelijk gemaakt en ondersteund in de organisatie en uitvoering van de diverse activiteiten. Zoals promotionele activiteiten voor de activiteiten, het verwerken van de inschrijvingen, het opstellen van draaiboeken, het opzetten en beheren van de technische infrastructuur, het presenteren en becommentariëren van de activiteiten, het beheren van de streams, het beheren van chats en de prijsuitreiking. Het aanbod wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.


Bron: Epic Youth
Door: Lisette Remmerswaal