Sportfondsen bestaat 100 jaar en daarom wordt er op vrijdagavond 17 november een speciale benefietavond gehouden met verschillende aquasporten.

De benefietavond wordt georganiseerd voor het goede doel Sint voor ieder kind (zie onderaan voor meer informatie). Er komen speciale gastdocentes die lessen komen verzorgen.
Bent u er bij?

Het programma begint om 19:00 en duurt tot 22:00 uur
Het programma ziet er als volgt uit:
19:00-19:10 Aquarobic warming up
19:10-19:40 Aqua Zumba door Gosia
19:40-20:30 Aquarobics les
20:30-20:45 Een gezonde vitamine boost (mogelijk gemaakt door van Rijn Culinair)
20:45-21:15 Aqua boxing door Sowella
21:15-22:00 Aquarobic

Inschrijven gaat via de receptie en dient vóóraf betaald te worden en u maakt kans op leuke prijzen. Elke 10de deelnemer ontvangt een leuk presentje. U betaald een vast bedrag voor de avond maar u kunt zelf kiezen aan welke lessen u deelneemt. Er zijn 35 plekken beschikbaar per uur vol = vol!
Omdat het een benefietavond is koopt u een toegangskaartje ter waarde van €8,85; en vragen wij voor een bijdrage voor de stichting Sintvoorieder1. De waarde van de bijdrage is zelf te bepalen. Er komt een collecte pot bij de receptie te staan.

12 badenkaarten/kwartaal/jaarkaarten kunnen op deze avond niet gebruikt worden.

Sintvoorieder1
Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om deze gezinnen te ontzorgen en om een glimlach te toveren op het gezicht van deze kinderen (en hun ouders!) op pakjesavond. Voor 1 op de 10 kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede is een cadeautje op Sinterklaasavond helemaal niet vanzelfsprekend. Het is ook niet uit te leggen dat de Goedheiligman hun huisje voorbij rijdt, terwijl vriendjes en klasgenootjes wél cadeautjes krijgen. De impact op de sociale en emotionele ontwikkeling van een kind is hierdoor groot. Om zoveel mogelijk kinderen blij te maken op 5 december zijn er heel veel cadeautjes, pepernoten, rollen pakpapier nodig. Alle hulp is welkom, van eenmalig een bedrag doneren tot cadeaus sorteren.
U kunt in de week van 13 tot 19 november spullen inleveren bij zwembad de Fluit om deze kinderen een fijn sinterklaasfeest te bezorgen! 

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht De Fluit.

Water Aerobics Flyer