Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Leidschendam die meespelen met postcode 2264AG (straat: Voorburgseweg).

Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de gelukkige winnaars bij een poffertjeskraam in de straat. De uitreiking was live te zien tijdens de eerste aflevering van het nieuwe spelprogramma ‘All Against 1' bij RTL4.

De zes deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 111.111 euro tot 222.222 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Steven en Maria spelen mee met twee loten en winnen 222.222 euro. Vol ongeloof bekijken ze de ontvangen cheque. Op de vraag wat ze met het geld gaan doen zegt Maria vol overtuiging: "We willen een nieuwe badkamer." "En een nieuwe keuken!" vult Steven aan.

Elly speelt mee met een lot en wint 111.111 euro. Ze verhuist binnenkort naar haar nieuwe huis en woont nu tijdelijk bij haar dochter. Op haar tijdelijke adres heeft ze een lot. Elly is heel blij met het mooie bedrag: "Ik wil graag een nieuwe auto. En iets aan de kinderen geven."

Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. In deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Vanaf de eerste uitreiking die op donderdag 5 oktober plaatsvond zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2024: hét moment dat ergens in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen valt.

All Against 1
All Against 1 is een nieuwe spelshow gepresenteerd door Martijn Krabbé en Jelka van Houten waarin één kandidaat in de studio het live opneemt tegen heel Nederland. Zowel de kandidaat als de spelers thuis krijgen de opdracht om de uitkomsten van unieke en bijzondere experimenten in te schatten. De kijkers thuis kunnen hun antwoorden doorgeven via een app.
All Against 1 is sinds zaterdag 11 november wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Postcodeloterij.

Elly uit Leidschendam wint 111111 euro
                            Elly uit Leidschendasm wint 111.111 euro