Kinepolis blijft altijd innoveren om haar bezoekers de beste filmervaring te kunnen bieden en daarom is er zaterdag 11 november een nieuwe Laser ULTRA-zaal geopend in Kinepolis Leidschendam.

Laser ULTRA is een unieke combinatie van 4K-laserprojectie en spectaculair Dolby Atmos-geluid. Samen met een gigantisch scherm zorgt dit voor de ultieme filmbeleving! Laser ULTRA is in Nederland exclusief bij Kinepolis te ervaren.

Laser ULTRA combineert het beste beeld en geluid om de bezoeker compleet onder te dompelen in de filmervaring. Films die op dit moment in Laser ULTRA te bewonderen zijn bij Kinepolis Leidschendam zijn Killers Of The Flower Moon en Five Nights at Freddy's. Later zal daar ook de nieuwe Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes bij komen.

Over LaserULTRA
Onze Laser ULTRA zalen zijn allemaal uitgerust met de beste laserprojectoren van Barco die een lichtsterkte van 60.000 lumen kunnen behalen. Daarnaast kunnen de projectoren 4K-content afspelen op 60 beelden per seconden. Door deze combinatie is er een overvloed aan licht en is het kleurbereik ruimer en natuurlijker. Het contrast tussen licht en donker is beter, met heldere wittinten en donkerdere zwartwaarden. Naast haarscherpte laserprojectie zijn alle zalen ook uitgerust met een Dolby Atmos geluidsstysteem. Maar liefst 64 speakers aan wanden en plafond creëren een heel realistisch geluid. Het is niet voor niets dat Dolby Atmos ook wel 3D-geluid wordt genoemd: je beleeft de film alsof je er zelf onderdeel van bent.

Over Kinepolis Leidschendam
Kinepolis Leidschendam is gevestigd in de Mall of the Netherlands in Leidschendam en heeft 11 moderne zalen met comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is erg breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de tram en bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Kinepolis.