Stompcity Music (en daarmee Feestkapel De Blaasbalgen) uit Leidschendam bestaat in 2024 maar liefst 25 jaar. Zondag 21 januari was de opening van het jubileumjaar.

Tijdens de opening van het jubileumjaar werd er niet alleen teruggekeken op de afgelopen 25 jaar, ook nieuwe plannen gemaakt. 

De Blaasbalgen zijn blij dat niet alleen de hoofdsponsor A. van Rijswijk, maar ook drie bus sponsoren (opnieuw) sponsorcontracten zijn aangegeaan voor vijf jaar. Eerst was het de beurt aan Marcel van Atelier Pfeiffer uit Rijswijk om zijn handtekening te zetten onder het sponsorcontract, waarna Richard van D&R Sportpony en Bert van 2020 reclame volgden. 'Mannen dank voor de fijne samenwerking en het vertrouwen' aldus De Blaasbalgen.

Er zijn nog een aantal plekken vrij op de achterzijde van de bus. Organisaties die interesse hebben kunnen hiervoor contact opnemen met Linda Koomen via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie. 

Door: Karin van der Spek
Bron: De Blaasbalgen