Zaterdag 27 januari hebben de Damzwabbers een goed bezochte Ouderencarnaval gevierd.

De ouderen van Leidschendam konden gehaald en thuisgebracht worden en werden weer flink verwend. Uiteraard kon de bingo niet ontbreken en gingen veel bezoekers weer tevreden huiswaarts. In de avond is de opwarmavond gevierd en opgewarmd zijn de Damzwabbers zeker. Doordat de kantine van R.K.A.V.V. afgeladen vol zat, was het dringen in de polonaise. Blaaskapel Kap Nah speelde het dak eraf en DJ Jan draaide door tot in de kleine uurtjes. Absoluut hoogtepunt van de avond was een spetterend optreden van Kornuiten & Co!

Op zondag was het de beurt aan de mensen met een beperking. Deze speciale middag is erg populair bij de doelgroep en ook dit jaar was de kantine van R.K.A.V.V. weer goed gevuld. Wat is er weer veel polonaise gelopen op de klanken van de Blaasbalgen en wat een talent met de karaoke! Locoburgemeester van Eekelen liep mee in de polonaise en zong zelfs een liedje mee bij de karaoke! Al met al was zij onder de indruk van al het plezier wat zij bij de gasten zag.

De volgende activiteiten komen er ook alweer aan want op zaterdag 10 februari zal de carnavalsoptocht door Zwabberdam trekken. Wil je meedoen met de optocht? Je kan je gemakkelijk opgeven via de website van de Damzwabbers. Zaterdagavond is het vervolgens Groot Carnaval, kom hier zeker op tijd want vol is vol. Zondagmiddag is het vervolgens tijd voor het kindercarnaval. We sluiten het Carnaval op maandagavond 12 februari af met een laatste knalavond voor de echte Carnavalsliefhebber. Buiten de optocht zullen alle activiteiten in dat weekend worden gehouden in de kantine van R.K.A.V.V., Sportparkweg 4 in Leidschendam. Volgende week worden alle details van het grote carnavalsweekend bekend gemaakt.

Meer informatie over Carnavalsvereniging De Damzwabbers en het gehele programma van het aanstaande Carnaval is te vinden op damzwabbers.nl


Door Lisette Remmerswaal
Bron: De Damzwabbers