"Woensdag, Het Krantje valt in de brievenbus....op de voorpagina een stuk van Gemeentebelangen. Echt ik waan mij in de Efteling, of in Oostenrijk.

Een kabelbaan of monorail naar The Westfield Mall of the Netherlands.  Het is 2 voor twaalf het kan zo niet meer, wordt geopperd.
Ja alles loopt vast.

Komt men nu achter, alleen gaat men door met alles dicht bouwen. Dus wat gebeurt,nog meer auto uit ondergrondse garages.
Die gaan niet naar de Mall maar gaan er langs, naar en van hun werk.

Het enorme project met een woontoren van 14 etages is veel te groot voor dit gebied. De geplande parkeergarage ligt op een onmogelijke gevaarlijke plek en zal veel verkeer doen toenemen.

De beoogde bouw aan de Rijnlandstraat Noord zal nog meer verkeer geven.

De geruchten gaan dat Garage Fock gekocht zal gaan worden,maar het bod is NOG te laag. Waarom die parkeerplaats die niet gebruikt wordt naast Fock??
Straks nog een megaproject van de heer Schouten en Jongbloed Holding en de volledige financierder ABNAMRO, Postkantoor en centrale.

Schouten heet nu WDevelop en krijgt alle opdrachten in de Gemeente Leidschendam na faillissement en alles wordt dus beton en dat beton geeft nog VEEL MEER VERKEER...hoe gaat men dit allemaal oplossen.

Speerpunt groen zegt de Gemeente ook: ik zie nog de reiger zoeken naar zijn vijvertje, hij zoekt zijn lekkere kikkers, nee arme ontheemde reiger, beton zal je vinden en bij het oude Gemeentehuis, zit een soortgenoot en die duldt jou niet in zijn territorium.

Maar dit terzijde, het wordt dus een grote puinhoop, uh dat is het al en dat ga je met een kabelbaantje en een monorail niet redden, want waar ga je die enorme pilaren zetten als alles al beton is. Op de gebouwen. Leuk plaatje, maar zo te zien staan ze in The Mall...ga er dan zeker niet meer winkelen.

Ben er overigens toch al geen fan van.THE HELL OF NETHERLANDS.

Misschien zouden de Gemeenteraadsleden eens bij het kruispunt J.S.Bachlaan/Oude Trambaan moeten komen luisteren, snuffelen en kijken, waar nu het Leytsche Hof gebouwd wordt. En waar ze dus willen gaan bouwen naast het uitvaartcentrum tegen de koopappartementen aan.

Het zit hier ook regelmatig vast en het stinkt hier en de vensterbanken zien zwart , de ramen dito. In de zomer kunnen wij niet buiten zitten, herrie en stank, toeteren, motors opgevoerd, mensen met te korte lontjes, die claxonneren bij de stoplichten. Ramen van auto's open, knetterharde muziek.
Rode bussen die op tijd moeten rijden en vast zitten en dus ook zich laten horen. Het is niet alleen bij The Mall, Leidschendam is VOL.

En waar is het groen, waar is de leefbare woonomgeving. Waar...???? Dat los je niet op met een kabelbaantje.VOL=VOL.

EN EEN BEETJE GROEN OP EEN DAK IS GEEN GROEN,BOMEN MOETEN WE HEBBEN.

Corina Smits, Leidschendam."