Combineer een dagje shoppen met een egg-citing avontuur voor het hele gezin.

Westfield verandert in de periode rondom Pasen in een heus bunny wonderland metgigantische bunnies, inclusief een spannende speurtocht voor jong en oud waardoor dit het perfecte Paas-uitje voor gezinnen is.

Van 16 maart tot 7 april slaan de Mall en Jamin de handen ineen en introduceren 'The Bunny Bunch', een spannende speurtocht die iedereen uitnodigt om op een interactieve zoektocht te gaan om negen verschillende bunnies te vinden. Ga op zoek naar Ellie de super ambitieuze bunny, Eddie de gekke en grappige bunny of naar de Super mom bunny! Duik in de wereld van de Bunny Bunch met vier verschillende verhalen en beantwoord alle vragen van de speurtocht. Ga je voor goud? Beantwoord dan ook de bonusvraag: Elke bunny draagt namelijk een letter aan zijn staart waarmee een woord moet worden gevormd. Als de deelnemers de speurtocht succesvol voltooien, worden ze beloond met heerlijke paaslekkernijen van Jamin, die het avontuur nog leuker maken. Deelnemen kan door middel van gratis aanmelding via de Westfield website, of door je te melden bij de receptie binnen de Mall. Vergeet niet om je speciale speurtocht speelkaart en potlood op te halen bij receptie voordat je van start gaat!

Niet zo’n speurder? Gelukkig kun je ze niet missen! Zelfs zonder speurtocht is het zeker de moeite waard om ze in levende lijven te ontmoeten.

Over Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands is de toonaangevende shopping mall van Nederland, gelegen in Leidschendam. Met internationale allure biedt het een unieke lifestyle-ervaring met een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Westfield Mall of the Netherlands.