Op vrijdag 22 maart vond er in het Veur Theater een Voorjaarsproeverij plaats.

Deze avond werd georganiseerd door Slagerij Jean Scholten, van Rijn Culinair, Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs, Puurvis, Banketbakkerij Wesseling, het Veur Theater en Drankenspeciaalzaak Peet. Deze Versondernemers hebben ruim 200 gasten verwent met diverse heerlijke voorjaarsgerechten en prachtige wijnen.

In het kleinschalige maar gezellige theater stonden op diverse plaatsen, met kleden van Van Laar Verfhandel, gedekte tafels waar de gasten zich konden laten inspireren en informeren. De sfeer was ‘dorps’ en ‘ons kent ons’ en dat kwam mede door de 3-koppige liveband The ‘Groovy Gents’. Deze band werd mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen en het ondernemersfonds en zorgde er zelfs voor dat er voorzichtig werd gedanst.

Het doel van deze avond was niet alleen om de gasten kennis te laten maken met diverse voorjaarsproducten maar ook om het Leidschendam Centrum weer op de kaart te zetten. Ook stond de proeverij in het teken van verbinden. De directe omwonende waren namelijk uitgenodigd om het feestje bij te wonen en om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast hebben de Versondernemers meer dan ooit hun krachten gebundeld en dat smaakte zeker naar meer!


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Het Veur Theater.
Foto's: Oscar van Schijndel.

Voorjaarsproeverij 22 3 24 Peet CO van Schijndel
Voorjaarsproeverij 22 3 24 Puurvis CO van Schijndel
Voorjaarsproeverij 22 3 24 Remmerswaal CO van Schijndel
Voorjaarsproeverij 22 3 24 Theaterzaal2 CO van Schijndel
Voorjaarsproeverij 22 3 24 Wesseling CO van Schijndel