Scouting Satoko Kitahara heeft nog plek voor leden! In Leidschendam en Leidschenveen biedt de vereniging voor meiden een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd.

De activiteiten die scouting Satoko Kitahara doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten!

Elke zaterdag tussen 10 en 12 uur zijn de scouts van scouting Satoko Kitahara actief bij van Ruysdaellaan 97 in Leidschendam en kinderboerderij landzigt in  Leidschenveen. Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Wil je van tevoren meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Natascha van der Heiden via 06-10299555 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Scouting Nederland
Scouting Satoko Kitahara is in 1963 opgericht en biedt al ruim 60 jaar een leuke vrijetijdsbesteding aan Leidschendamse en omgeving kinderen. We bieden wekelijks het Scoutingspel en doen dat vanuit ons clubhuis op raadhuiskwartier en kinderboerderij Landzigt.

Onze Scoutinggroep is onderdeel van Scouting Nederland, een jeugd- en jongerenorganisatie met 118.000 leden. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen en jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op www.satokokitahara.nl en www.scouting.nl.


Bron: Scouting Satoko Kitahara
Door: Lisette Remmerswaal