Iris Galerie opende haar tiende Nederlandse vestiging in twee jaar tijd. Deze mijlpaal werd gevierd in de allernieuwste galerie in The Mall of The Netherlands.

Wim Moerman, directeur veilinghuis Vendu Rotterdam en voormalig directeur SnowWorld, haalde het Franse iris fotografie concept naar Nederland.

Wim Moerman "Ik ben heel trots om dit bijzondere concept in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Net als met de veilingen van Vendu Rotterdam, is dit een laagdrempelige manier om mensen met kunst in aanraking te laten komen."

Iris Fotografie werd de afgelopen tijd snel populair, mede door de vele influencers die er aandacht aan besteedden. Een foto van je eigen iris en die van je dierbare(n): jongeren zien het als een origineel date-idee, terwijl gezinnen het een bijzonder alternatief vinden voor het traditionele familie-portret. Wat de reden ook is om voor een iris-artwork te kiezen, het resultaat is altijd een bijzonder, tijdloos kunstwerk voor aan de wand.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan het gereed maken van de moderne galerie: een eye-catcher in de Mall of The Netherlands. De speciale camera is geïnstalleerd, aan de wanden hangen de mooiste voorbeelden om inspiratie op te doen en het team heeft er zin in.

"De Mall stond al geruime tijd op onze wensenlijst om een vestiging te openen. Van klanten kregen we in onze andere vestigingen steeds vaker de vraag waarom we nog niet in deze regio zaten. Daar moesten we iets mee doen” aldus Fleur Ceulemans, commercieel directeur.

De galerie in de Westfield Mall of The Netherlands is van maandag t/m zondag geopend. Voor het maken van een foto hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Iris Galerie.

Iris Galerie Mall of The Netherlands 2
Iris Galerie Mall of The Netherlands 3