Dylan Haegens komt zondag 14 juli naar Kinepolis Leidschendam. Samen met de cast van de nieuwe film 'Superkrachten voor je Hoofd' komt hij langs bij de film van 10:20 uur.

Naast Dylan zijn ook Marit Haegens, Finn Vogels, Féloïse Aimee, Piet Tomassen en Thomas Elderhorst van de partij. Bezoekers maken kans op een Meet & Greet met Dylan. Kom speciaal voor het bezoek van Dylan in een superheldenoutfit naar de bioscoop. De beste outfit wint een leuke prijs! 

Over Superkrachten voor je Hoofd
De film is gebaseerd op de bestseller van Wouter de Jong. Het boek legt kinderen uit hoe ze beter om kunnen gaan met hun emoties en moeilijke gebeurtenissen. In 2020 werkten Dylan en Marit mee aan de 'Dylan Haegens editie' van het boek. Vanwege dat succes, besloot het drietal opnieuw de krachten te bundelen. Samen met Wouters partner Elise Schaap bedachten ze het idee voor een film.

Het verhaal
Lev is megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op spectaculaire manieren verslaat. In zijn dromen en tijdens het gamen kan Lev alles, maar in het echte leven voelt hij zich onzeker omdat hij moeilijk loopt. Samen met zijn dappere oma gaat hij op avontuur om de echte Healix te ontmoeten en zijn superkracht aan de wereld te tonen tijdens Comic Con.

Klik hier voor tickets en meer informatie.


Door: Karin van der Spek
Bron en foto: Kinepolis en Haegens Media