Deze zomer biedt WZH Prinsenhof, in samenwerking met Sterk voor Noord, gezinnen een unieke vakantie-ervaring.

Op het terrein van het woonzorgcentrum kunnen zij kamperen en genieten van een zorgeloze tijd. Dit bijzondere initiatief werd feestelijk geopend door de burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Martijn Vroom.
De grote tuin van WZH Prinsenhof wordt tijdens de zomermaanden omgedoopt tot Camping PrinsHeerlijk, een groene oase van rust aan de rand van Leidschendam. De tenten stonden al klaar voor de twee gezinnen die met heerlijk zomers weer op de camping verblijven. Een midweek lang kunnen zij het vakantiegevoel op de camping ervaren. 

In samenwerking met de gemeente verzorgt WZH Prinsenhof ook heerlijke maaltijden voor de campinggasten. Vorig jaar waren deze gezinnen ook uitgenodigd om te verblijven op de camping, en de medewerkers werden bij hun naam geprezen voor hun liefde en inzet.

Richard Spraakman, locatiemanager van WZH Prinsenhof, sprak vol enthousiasme over het terugkerende initiatief: “Op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door gezinnen uit te nodigen om hier te kamperen, bieden we niet alleen ontspanning, maar ook de kans om connecties te maken met de bewoners. Het is prachtig om te zien hoe jong en oud samen plezier hebben.”
Met dit initiatief hopen WZH Prinsenhof, Sterk voor Noord en de gemeente Leidschendam-Voorburg een positieve impact te maken en de gezinnen een paar mooie herinneringen te bieden.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht WZH Prinsenhof.