Altijd al bier willen proeven op een bijzondere locatie? Precies dat is waar Mystery Tasting zich op richt.

Vanuit de overtuiging dat niet alleen geur en kleur, maar ook de omgeving invloed hebben op de smaak en de beleving van een speciaalbier organiseert Mystery Tasting bierproeverijen op bijzondere locaties.
Op 31 oktober zal er een bierproeverij plaatsvinden in het Veur Theater aan de Damlaan 44 in Leidschendam Voorburg. Verwacht een breed pallet aan bieren van licht naar zwaar met een samenhangend thema, die niet toevallig geïnspireerd is door de datum van de proeverij. Het belooft een unieke ervaring te worden de meest bijzondere locatie van het theater.

Het uitgangspunt is dat de proeverijen kleinschalig zijn: tickets zijn daarom gelimiteerd en verkrijgbaar via de website van Mystery Tasting. Bij aanschaf van tickets krijgt u een persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd, welke uw toegangsbewijs vormt voor de proeverij. Voor € 52,50 per persoon ontvangt u naast een uitgebreide selectie bieren ook hapjes, een notitieblokje en water.

Voor meer informatie kan u terecht op de site van Mystery Tasting of die van het Veur Theater. Aanvang: 19:30. Einde: 22:30.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Mystery Tasting.