Op zaterdag 18 november is er weer een Stompwijkse Popquiz in het Dorpspunt. De liefhebbers hebben er bijna tien maanden op moeten wachten en de organisatie kan beloven dat het het wachten waard is geweest.

Er komt namelijk weer een heel veelzijdige quiz aan, met bekende en minder bekende nummers en artiesten. Want zoals altijd draait het om het raden van titel en artiest aan de hand van beeld -of geluidsvragen.
De afgelopen twee weken maakte men de onderdelen van de 1e en de 2e ronde al bekend, dus deze week is ronde 3 aan de beurt. In deze ronde wordt gespeeld  ‘Zij doen niet meer mee’, waarin in de fragmenten iets gaat ontbreken.

De teller van het aantal ingeschreven teams staat nog steeds op 12, dus kunnen er nog 6 teams ingeschreven worden. Wil je verzekerd zijn van deelname, meld je dan vooraf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een team mag uit maximaal 6 deelnemers bestaan en de kosten zijn € 10,- per team.

Mocht er nog ruimte zijn, dan is inschrijven op de avond zelf ook nog mogelijk vanaf 19.30 uur. De quiz start om 20.30 uur.


Door: Peter van der Aar.
Bron: De Dorpsketting.