Op maandagavond 20 november van 19:00 tot 20:00 bent u welkom bij hospice Het Vliethuys aan de Fonteynenburglaan 5B in Voorburg.

Deze avond biedt de gelegenheid binnen rond te kijken, de sfeer te proeven en te horen over het dagelijks leven in het hospice. Een aantal vrijwilligers en coördinatoren geven dan graag een uitgebreide toelichting en rondleiding.

De meeste mensen komen niet dagelijks in een hospice. Juist vanwege het niet alledaagse karakter van eenhospice biedt het Vliethuys met enige regelmaat bezoekers de gelegenheid voor een nadere introductie. 

De ruim 100 vrijwilligers, coördinatoren en verpleegkundigen zijn 24 uur per dag in de weer om het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Maandag 20 november kunt u met een aantal van hen kennismaken. Ze vertellen u graag alles over de vele face'en van de gang van zaken in een hospice.

Dit kan interessant zijn voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met een ernstige ziekte en voor mensen die misschien willen werken in het hospice. Maar ook voor belangstellenden die denken ‘ik zou het hospice wel eens van binnen willen zien’.

De inloop start vanaf 18:45, waarbij gevraagd wordt om uiterlijk om 19:00 aanwezig te zijn in verband met de start van deze bijeenkomst.

Wilt u wel eens weten hoe het er in het Vliethuys aan toe gaat? Meld u dan aan voor deze avond via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door: Karin van der Spek
Bron: persbericht Het Vliethuys