Op zaterdag 18 november vierde de KBO (Katholieke Bond van Ouderen) Voorburg haar 70-jarig jubileum met een bijzonder geslaagd feest in Het Witte Paard in Nootdorp.

De KBO wil door haar activiteiten bijdrage aan een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. Een samenleving waarin niemand zich buitengesloten voelt.
Na een welkomstwoord door de voorzitter werden de ruim 100 aanwezige leden toegesproken en gefeliciteerd door burgemeester Vroom, die daarna nog de tijd nam om met diverse leden te spreken en een sprankelend optreden bij te wonen van de nostalgische Zanggroep Memories. Dit onder het genot van culinaire hapjes en een lekker drankje.
Hierna werden de leden getrakteerd op een heerlijk diner terwijl een uitgebreide videovoorstelling draaide van de KBO-Voorburg activiteiten van de afgelopen 70 jaar.
Vanzelfsprekend mocht een leuk jubileumlied niet ontbreken; het werd door het bestuur samen met de leden gezongen.
Nadat weer veel herinneringen aan de afgelopen 70 jaar waren opgehaald en nieuwe herinneringen waren gemaakt, gingen de leden heel tevreden weer huiswaarts.


Door: Peter van der Aar.
Bron persbericht KBO-Voorburg.
Foto's: voorzitter Marja de Goederen met burgemeester Vroom en een foto van het KBO-Voorburg bestuur dat het jubileumlied zingt.

KBO 2
KBO 3